25n
25N
25N

Ontinyent ultima un conveni amb la Generalitat per actualitzar i donar continuïtat a l'oficina PROP de la ciutat

Ontinyent ultima un conveni amb la Generalitat per actualitzar i donar continuïtat a l'oficina PROP de la ciutat
15/07/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant un conveni amb la Generalitat Valenciana per actualitzar i donar continuïtat a l’Oficina PROP mixta que presta servei a la ciutat. Així ho confirmaven hui l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, en la visita que tots dos cursaven a l’oficina PROP de la ciutat, ubicada en l’edifici municipal CREC del carrer Maians, visita a la qual participava també la primera tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix.

El conveni, que serà portat al proper ple municipal per a la seua posterior signatura per l’alcalde i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, permetrà adaptar el funcionament del PROP als canvis normatius i de funcionament que s’han produït des de l’entrada en funcionament de l’oficina mixta d’Ontinyent en 1999, després de 20 anys als quals aquesta ha atés més de 525.000 persones.

Durant la visita al PROP, tant Jorge Rodríguez com Antoni Llorente coincidien en mostrar la voluntat de les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, de seguir col·laborant en benefici de la ciutadania, aprofitant i optimitzant l’ús de les noves tecnologies. En aquest sentit, Llorente confirmava la implantació de nous mecanismes al PROP per facilitar i impulsar les gestions digitals. Jorge Rodríguez explicava que els canvis que ja ha introduït l’Ajuntament en aquest sentit, com ara demanar hora a través de la web municipal per a la gestió de les cites amb els diferents departaments, o el canvi de l’horari del registre municipal de 10:00 a 14:00 hores “requereixen un xicotet esforç inicial per adaptar-se, però van a ser positius en tant en quant ens ajuden a garantir la seguretat de les persones al context de la Covid-19 i redundaran en la comoditat d’evitar cues innecessàries”, assenyalava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

CCCC