25n
Orgull
Orgull

Ontinyent consulta a la ciutadania sobre les necessitats de la població infantil i adolescent

El Ayuntamiento difunde un cuestionario para recoger opiniones y propuestas a incluir en el I Plan Municipal de Infancia y Adolescencia

Ontinyent consulta a la ciutadania sobre les necessitats de la població infantil i adolescent
13/07/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat un procés de consulta a la ciutadania sobre les necessitats de la població infantil i adolescent. La Regidoria d’Infància, Adolescència i Cooperació, al marc dels treballs previs a la redacció del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència, ha elaborat un qüestionari web que permet replegar opinions i propostes a incloure en aquest pla, l’elaboració tècnica del qual està sent coordinada per un equip d’investigació del Departament de Sociologia I de la Universitat d’Alacant.

La regidora de l’àrea, Katty Ushiña, explicava que “es tracta d’una consulta-enquesta amb la qual volem complementar el treball que anem fent amb la població infantil i adolescent per replegar informació sobre les necessitats d’aquest grup d’edat a la nostra ciutat. Aquesta consulta està més adreçada a persones majors d’edat, perquè volem una visió de conjunt, però està oberta a tota mena de persones”, assenyalava. El document de la consulta (elaborat pel sociòleg i analista Pablo de Gracia Soriano i el seu equip, dirigit per Raúl Ruiz Callado), planteja qüestions diverses sobre l’atenció i necessitats a la infància i adolescència en Ontinyent, amb respostes que seran tractades de forma anònima. Les dades es replegaran durant els mesos de juliol i agost, passant a elaborar-se un informe de resultats que es preveu tenir en setembre.

Katty Ushiña destacava que està acció forma part del procés participatiu plantejat “perquè totes les veus i realitats de la infància i l’adolescència puguen ser tingudes en compte, comptant amb els diferents agents implicats per ajudar-nos en aquesta tasca”. El I Pla Municipal d’Infància o Adolescència es planteja com un full de ruta que reculla accions, programes i línies estratègiques per atendre els interessos i necessitats dels xiquets, xiquetes i adolescents del municipi durant els pròxims anys, des d’una perspectiva de gènere i incidint en el foment de la cohesió i la inclusió social. Es pot accedir a la consulta-enquesta a través de la web i xarxes socials municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 2 =