25n
25N
25N

Ontinyent celebra una Jornada sobre Finançament per a la Innovació emmarcada en la Setmana Europea de l'Emprenedoria

L’Ajuntament d’Ontinyent, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i el Centre Europeu d’empreses i Innovació de València (CEEI) organitzen esta activitat

Ontinyent celebra una Jornada sobre Finançament per a la Innovació emmarcada en la Setmana Europea de l'Emprenedoria
13/02/2017 -

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. Tèxtil, 22), acollirà dimarts que ve 14 de febrer a partir de les 16 h una Jornada sobre finançament per a la innovació. La Jornada està emmarcada en la Setmana Europea de l’Emprenedoria promoguda per la Diputació de València. L’Ajuntament d’Ontinyent, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i el Centre Europeu d’empreses i Innovació de València (CEEI) organitzen esta activitat amb l’objectiu de donar a conéixer els instruments financers existents en el mercat a la disposició de les empreses i emprenedors.

La Jornada serà presentada per Bartolomé Nofuentes, Diputat delegat de projectes europeus de la Diputació de València, Pablo Úbeda, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jesús Casanova, Director General de CEEI València i Rafael Pla, President de COEVAL. Després d’açò s’iniciarà el desenvolupament del contingut de la Jornada amb la intervenció de Ramón Ferrandis, Director de l’Àrea Econòmic Financera de CEEI València que informarà sobre els instruments de finançament privats i públics (ICO, CDTI i ENISA) per a empreses i emprenedors i les seues novetats.

Seguidament per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) s’informara els assistents sobre les recents ajudes Createc CV i Digitalitza CV. La Jornada continuarà amb l’exposició per part de l’Institut Valencià de Finances (IVF) dels fons financers existents per a Pimes i Emprenedors. Finalment Jesús Casanova, Director General del CEEI informarà sobre com aconseguir el Segell Pime Innovadora i després de les preguntes que els assistents vulguen formular als ponents per a ampliar qualsevol informació es donarà per finalitzada la Jornada.

La Jornada que és gratuïta prèvia inscripció en emprenemjunts.es està dirigida a empresaris, gerents, directius de pimes, personal i responsables de departaments financers de les empreses, assessors i consultors, així com a emprenedors i qualsevol persona que tinga inquietuds i iniciatives en l’àmbit de l’emprenedoria. De fet l’Oficina de l’Emprenedor de l’Ajuntament d’Ontinyent, nova experiència de suport als emprenedors engegada per l’Ajuntament d’Ontinyent és un dels impulsors i organitzadors d’esta activitat.

L’Ajuntament d’Ontinyent, COEVAL i CEEI destaquen la importància d’este tipus d’activitats informatives que faciliten des de la proximitat a les empreses nous instruments financers per a la millora contínua de les mateixes i del seu territori. S’acosta així a Ontinyent i La Vall D’Albaida informació empresarial de molta utilitat en tractar-se d’un tema clau com és el finançament com a mitjà necessari per a poder seguir apostant per la innovació, únic camí que permet millorar a empreses i emprenedors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria