25n
25N
25N

Ontinyent celebra el dia internacional de la ciutat educadora amb més de 30 activitats

Óscar Borrell agraeix el treball “dels agents socials, culturals i educatius que s’han implicat en fer novament d’Ontinyent epicentre educatiu a les comarques centrals”

Ontinyent celebra el dia internacional de la ciutat educadora amb més de 30 activitats
21/11/2019 -

Ontinyent mostrarà el seu potencial educatiu amb una programació de fins a 30 activitats en 10 dies, organitzades per l’Ajuntament en col·laboració amb diverses entitats educadores amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que totes estes activitats, que tindran lloc des d’aquest divendres 22 i fins el proper dia 30 de novembre, “suposen un bon reflex de tot el bagatge i treball educatiu que fem a la ciutat, coincidint amb una commemoració en la que van a participar més de 480 ciutats educadores a tot el món. Les activitats s’han pogut programar comptant amb la particiàció del Consell Educatiu d’Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent, “i tot el seguit agents socials, culturals i educatius als quals agraïm la seua implicació i complicitat perquè Ontinyent siga novament epicentre educatiu a les comarques centrals”, manifestava.
Entre estes activitats, que es poden consultar a la web http://ciutateducadora.ajuntament-ontinyent.es/ Óscar Borrell feia referència a algunes com l’acte inaugural que tindrà lloc aquest divendres a l’antic saló de plens municipal, on es llegirà un manifest i es farà un reconeixement als i les alumnes que van guanyar els premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs passat; o les jornades organitzades pel CEFIRE a la Sala Gomis a les que acudiran professionals de vàries províncies, i on es mostrarà l’oferta educativa reglada i no reglada a Ontinyent “mostrant la ciutat sencera com un veritable espai educatiu”. Borrell destacava també la participació a estes jornades de centres educatius, famílies, associacions, clubs esportius, centres de dansa o tècnics de FP.
El regidor també al·ludia al treball en la programació per donar continuïtat a la vessant inclusiva donada a la Fira d’Ontinyent amb la presentació d’uns pictogrames d’educació vial, així com una xerrada del gabinet psicopedagògic municipal sobre “Ciutat Inclusiva, ciutat educadora”.

La Mesa de FP acorda demanar nous mòduls de Formació Professional

També al marc de les activitats d’estos dies, aquest dimecres tenia lloc a l’Ajuntament una reunió de la Mesa de Formació Professional, organisme depenent del Consell Educatiu de Ciutat posat en marxa per impulsar els estudis de FP i establir una línia de diàleg a tal efecte amb l’administració autonòmica.

A esta reunió, presidida pel regidor d’Educació, participaven també el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i representants dels instituts de la ciutat i de l’empresariat (a través de COEVAL). A la mateixa s’analitzava les demandes dels centres, i, tenint en compte un estudi d’ocupabilitat elaborat pel Consell Econòmic i Social, es va consensuar una proposta a la Conselleria d’Educació per dotar a la ciutat en el curs 2020/2021 de nous mòduls de FP vinculats als sectors productius locals, en àrees com construcció, tèxtil, o informàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna