25n
25N
25N

Ontinyent augmenta un 27% els veïns que fraccionen pagaments amb el Compte Tributari Local

El termini addicional per a inscriure’s introduït per la regidoria d’Hisenda permet que 589 famílies i empreses fraccionen enguany els tributs sense interessos

Ontinyent augmenta un 27% els veïns que fraccionen pagaments amb el Compte Tributari Local
08/03/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat un 27,4% els veïns i veïnes que fraccionen el pagament a l’Ajuntament amb el Compte Tributari Local. El termini addicional per a inscriure’s introduït per la regidoria d’Hisenda a l’última revisió de les ordenances fiscals ha permés un notable augment de la xifra de famílies i empreses beneficiàries enguany, que de les 462 de 2020 ha passat a 589 en 2021.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que en afegir en febrer quinze dies de termini addicional per poder beneficiar-se en l’any en curs “és un canvi amb el qual hem volgut afavorir un major ús i aprofitament d’aquest instrument d’ajuda a empreses i famílies per fer-les més còmode i fàcil el compliment de les seues obligacions fiscals. L’acollida ha estat bona i anem a seguir promovent l’ús d’esta eina entre la ciutadania”, avançava.

Cal recordar que el Compte Tributari local es posava en marxa en 2016 amb un total de 269 sol·licitants, que en 2017 passaven a 308; en 2018 a 358; en 2019 a 419 i en 2020 a 462; registrant-se en 2021 un augment de 127 persones i un 27,4% que suposa l’increment més gran interanual des que es va posar en marxa aquest sistema, que permet el pagament d’impostos (IBI, IAE, guals, impost de vehicles sobre tracció mecànica o recollida de fem) de l’any en curs en dotze mesos sense interessos de demora.

La regidora recordava que fins al mes de novembre les persones interessades poden afegir-se a aquest sistema, però ja amb efectes per a 2022. Per a fer-ho sols cal omplir una instància accessible des de l’apartat de “Carpeta Ciutadana” a la web www.ontinyent.es. El Compte Tributari Local dóna també la possibilitat de rebre de manera gratuïta un avís via telèfon mòbil que va a girar-se el corresponent rebut a principi de cada mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + un =