25n
25N
25N

Ontinyent augmenta un 13% la matrícula en la seua extensió de la UNED

Óscar Borrell destaca que el conveni plurianual signat amb la institució és una nova mostra de suport “en un moment al què tenir la possibilitat de formar-se també a distància és especialment important”

Ontinyent augmenta un 13% la matrícula en la seua extensió de la UNED
12/02/2021 -

L’extensió del centre UNED “Francisco Tomás y Valiente” d’Ontinyent ha vist augmentada en un 13% la matrícula a la ciutat. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha valorat molt positivament la dada, destacant-la com “un nou fruit tant del treball de l’equip humà de l’extensió com de l’aposta que ve fent l’Ajuntament d’Ontinyent per l’impuls a la formació universitària a la ciutat. Un treball que es va veure reflectit al conveni plurianual recentment signat amb la UNED, en un moment en el qual tenir la possibilitat de formar-se a distància és especialment important a causa de la pandèmia”, manifestava.

En concret, l’augment del 13% és el segon més elevat dels 5 centres adscrits al Centre UNED, que inclou també les seus d’Alzira (on més ha crescut, un 23%), València, Gandia, Sagunt i Xàtiva. El 80% de les prop de 200 persones matriculades a Ontinyent estan cursant estudis de Grau, tot i que també hi ha estudiants a Cad, Màster i Micrograus. La xifra de matriculacions pot augmentar en acabar el segon període de matrícula, que està finalitzarà el pròxim 10 de març. L’extensió, amb seu en l’aulari adjacent al Grup de Vivendes Ramon Llin del barri Sant Rafel, presta serveis de Secretaria, tutories presencials, biblioteca i coordinació acadèmica, uns serveis que Óscar Borrell destacava que “van a poder seguir prestant-se comptant amb el suport de l’Ajuntament materialitzat al conveni que hem signat per als pròxims 4 anys, dotat amb 80.000 euros anuals.

El regidor d’Educació posava en relleu la importància “de seguir fent que els estudis superiors siguen accessibles a tothom, també en aquesta modalitat que conjuga docència online i suport presencial, igual que apostem per la formació superior amb classes presencials amb la ferma aposta que anem fent pel Campus d’Ontinyent de la Universitat de València”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 9 =