25n
25N
25N

Ontinyent aposta per la visibilització de les dones esportistes

Ontinyent aposta per la visibilització de les dones esportistes
27/11/2019 -

La Direcció General d’Esport de la Generalitat Valenciana ha reconegut el projecte “Esport i Dona” d’Ontinyent amb l’única subvenció a un ajuntament dins el programa de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física de 2019. “Esport i Dona”, que ha aconseguit una aportació autonòmica de 10.000 euros, té com a objectiu visibilitzar a les dones esportistes per aconseguir incrementar la pràctica esportiva femenina i l’augment en les inscripcions de xiquetes en les escoles esportives municipals.

Dins d’aquest programa, tenien lloc dues accions al mes de març: una taula rodona amb 5 dones vinculades a l’esport d’élite (Natalia Flores, Patricia Campos, Conxa Montaner, Ana Carrascosa i Marina Ferragut) i la col·locació de cartells de grans dimensions al Poliesportiu amb la imatge de dones i xiquetes esportistes locals en diverses modalitats.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que amb aquesta campanya “es volia, per una banda, visibilitzar a les dones esportistes perquè les xiquetes d’Ontinyent puguen veure que hi ha referents i que, a més, han aconseguit l’èxit esportiu; i per altre costat, donar protagonisme a les mateixes xiquetes per potenciar l’interés en les escoles esportives. Al Govern d’Ontinyent la Igualtat és una matèria transversal, i ací l’hem aplicada des de l’esport”, explicava.

Subvenció per al MAOVA

Per altra banda, l’Ajuntament també ha rebut aquests dies la confirmació d’altra subvenció de la Generalitat Valenciana, en aquest cas de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins la línia d’ajudes la a museus i col·leccions museogràfiques permanents reconegudes i béns mobles de la Comunitat Valenciana en 2019. En aquest cas, la subvenció obtinguda és de 9.600 euros, i es destinarà a fer millores en conservació, publicacions, exposició i patrimoni al museu MAOVA (Museu arqueològic d’Ontinyent i La Vall d’Albaida).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 17 =

lleida 2020
activem alfafar