caixa popular

Ontinyent aprova un pla per a aconseguir la igualtat de gènere en l'àmbit municipal

Ontinyent aprova un pla per a aconseguir la igualtat de gènere en l'àmbit municipal
02/08/2017 -

Ontinyent aprovava per unanimitat en l’últim ple la implantació del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, un document que concreta i defineix accions amb l’objectiu d’aconseguir una igualtat efectiva en totes les àrees i departaments del consistori. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància “d’un pla amb el qual pretenem que l’Ajuntament siga el primer a donar exemple d’igualtat efectiva entre homes i dones”, agraint el treball de la Comissió d’Igualtat, encarregada de redactar el pla, i de la regidora de Dona i Igualtat, Paula García.

García explicava que “el dia a dia demostra que segueix havent-hi moltes desigualtats ens homes i dones. Amb aquest primer Pla d’Igualtat de l’Ajuntament es treballarà per a eliminar qüestions com la bretxa salarial, el sostre de vidre o la problemàtica de la conciliació laboral i aconseguir així una paritat efectiva”. Per a tractar tots aquests temes, el document es divideix en 6 àrees de treball que versaran sobre l’accés a l’ocupació, la conciliació laboral, la classificació professional, la promoció, la formació i les retribucions, la salut laboral i l’ús de la imatge i el llenguatge no sexista.

Per la seua banda, el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, incidia, en la seua intervenció, a agrair l’esforç i l’autonomia amb la qual ha treballat la Comissió d’Igualtat per a traure avant aquesta document de treball. El Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, va començar a elaborar-se en l’anterior legislatura i tindrà una vigència de 4 anys (2017-2020).

La Comissió d’Igualtat es convocarà cada 6 mesos i aportarà les mesures de seguiment i avaluació de les accions realitzades fins a aqueix moment, avaluant els objectius correctors i proposant noves mesures. De la mateixa manera, cada any es farà una memòria dels objectius aconseguits.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 14 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC