25n
25N
25N

Ontinyent amplia l'horari del bus urbà gratuït per facilitar l'accés al punt de vacunació massiva

Ontinyent amplia l'horari del bus urbà gratuït per facilitar l'accés al punt de vacunació massiva
26/04/2021 -

La Regidoria de Transport de l’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat l’horari del bus urbà gratuït per facilitar l’accés al punt de vacunació massiva. La regidora de l’àrea, Inma Ibáñez, explicava que “normalment la franja de migdia, de 14:00 a 16:00 hores, no es presta servei per no haver-hi demanda, però les circumstàncies ara són excepcionals, la gent ha de poder anar a vacunar-se quan els citen, i moltes d’elles són persones majors que troben en el bus la millor opció”, assenyalava.

Així, els dies en què es convoque a la ciutadania a la Sala Gomis a vacunar-se, a l’horari habitual de 8 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores s’afegirà la franja de migdia, de manera que es completa el servei diari durant 12 hores ininterrompudes, amb les habituals 26 parades als diferents barris, a més del servei de pujada i baixada a l’estació de tren. La parada de l’Avinguda d’Albaida és la més apta per accedir a la Sala Gomis, ja que des d’ella sols s’ha de caminar un xicotet tram pel recinte firal per accedir al punt de vacunació.

Ibáñez recordava que el servei acompleix les mesures de seguretat establertes, sent obligat l’ús de mascareta per accedir als vehicles, on es compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per a les persones ocupants, i que són desinfectats després de cada trajecte. Ibáñez feia una crida la ciutadania a fer ús del transport públic, ja que “utilitzar el bus urbà ens ajuda a caminar cap a una ciutat més sostenible i a més és la manera més ràpida i segura de desplaçar-se per la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =

museo prehistoria
museo prehistoria