25n
25N
25N

Ontinyent amplia a l'alumnat d'FP i Ensenyaments Especials les ajudes al transport

Óscar Borrell destaca la vocació educadora del Govern que no deixa de “facilitar a la joventut l’accés a la formació que més preferisquen”

El concejal de Educación, Óscar Borrell en la rueda de prensa

Ontinyent amplia a l'alumnat d'FP i Ensenyaments Especials les ajudes al transport
18/06/2019 -

L’alumnat de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial de Música, Dansa i d’Arts Plàstiques i Disseny, podrà acollir-se a les ajudes al transport convocades per l’Ajuntament d’Ontinyent, que fins ara només eren per a estudiants universitaris. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “incloure l’FP i els ensenyaments respon a la vocació educadora del Govern d’Ontinyent, que no pot deixar de col·laborar en facilitar l’accés de tothom a la formació que més preferisquen”, manifestava.

Així, de l’1 al 15 de juliol tot l’alumnat universitari que curse estudis en tots els centres del sistema universitari valencià, i els seus centres adscrits, així com alumnat matriculat durant el curs escolar vigent en instituts i centres superiors d’ensenyaments especials, ubicats tots ells fora de la ciutat d’Ontinyent, podrà sol·licitar aquestes ajudes. L’adjudicació d’aquestes ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva. L’alumnat haurà d’acreditar que estan matriculats durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos; i ser menor de 30 anys.

REQUISITS PER A L’AJUDA

L’ajuda que es concedirà a cada sol·licitant és de 100 euros, fins a esgotar el crèdit disponible. Tant la instància com la informació necessària sobre aquestes ajudes es podran trobar en el departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent i en la mateixa web municipal. Entre els mèrits i circumstàncies per a atorgar les ajudes, en la convocatòria figura la nota mitjana de l’últim curs acadèmic complet (fins a 3 punts), el coneixement del valencià (fins a 1,5 punts); coneixements d’idiomes comunitaris (fins a 1,5 punts); situació de desocupació de tots els membres de la unitat familiar (fins a 3 punts); no ser preceptor de cap prestació pública d’ocupació (fins a 3 punts); família nombrosa o monoparental (fins a 1 punt); discapacitat física o psíquica d’algun membre de la família superior al 33% (fins a 2 punts); orfandat absoluta (fins a 2 punts).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020