25n
25N
25N

Ontinyent adjudica per 124.600 euros la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Bonavista

Óscar Borrell destaca que l’actuació inclosa al pla “Edificant” permetran atendre una demanda històrica de la comunitat educativa i totalitzar una inversió de 3 milions d’euros

Ontinyent adjudica per 124.600 euros la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Bonavista
03/02/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat per 124.600 euros la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Bonavista, dins de les actuacions del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana l’execució de les quals gestiona el consistori ontinyentí.

El regidor d’Educació Óscar Borrell, explicava que esta adjudicació realitzada a l’empresa Xúquer Arquitectura “és el primer pas cap a una intervenció que era ja una demanda històrica de la comunitat educativa. Cal recordar que des de la seua construcció als anys 70 no havia tingut reformes importants per part de la Conselleria llevat de l’ampliació de la cuina al 2005. L’Ajuntament sí que havia fet esforços, assumint el canvi de canalitzacions, la creació d’una doble porta d’accés per millorar l’eficiència energètica i sobretot creant en 2018 una gran coberta al pati amb 331.600 euros de fons propis dins el projecte Ontinyent Participa”, assenyalava.

Ara, i amb un pressupost estimat de 2’6 milions d’euros, es procedirà a la substitució de finestres, portes i persianes; instal·lació d’un ascensor; renovació dels serveis higiènics i construcció de nous; dotació de nou equipament i mobiliari; substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs i l’edifici principal; pavimentació dels accessos al centre; condicionament acústic del menjador; renovació de la instal·lació elèctrica i de la climatització de l’edifici de primària. També es procedirà a l’ampliació de l’aulari i el pati de jocs d’infantil; construcció d’ un porxe de connexió amb l’aulari de primària; remodelació de l’habitatge del conserge; construcció d’un nou despatx per a l’AMPA; nou revestiment per a les parets de l’edifici de primària i revestiment de les façanes exteriors amb pintura.

Borrell posava de relleu que “afegint estos 2’6 milions als 400.000 euros invertits per l’Ajuntament en la coberta, les canalitzacions i l’accés, totalitzarem una inversió de 3 milions d’euros que van a deixar un centre totalment renovat dins d’aquest tsunami educatiu tan necessari a les infrastructures educatives de la ciutat després de tants anys d’abandonament per part de les administracions superiors”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 8 =

caixaontinyent
paterna