25n
25N
25N

Ontinyent adjudica per 315.000 euros la reforma del pavelló vell del poliesportiu amb els fons FEDER-EDUSI

L’obra permetrà canviar sostre, finestres, lluminàries i elements d’origen d’una infraestructura amb més de mig segle d’antiguitat

Ontinyent adjudica per 315.000 euros la reforma del pavelló vell del poliesportiu amb els fons FEDER-EDUSI
10/05/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha proposat l’adjudicació de les obres de reforma del pavelló vell del Poliesportiu Municipal a l’empresa Oprojectes Ibérica, SL, per un import de 315.164’21 euros. Es tracta d’una actuació finançada amb els fons europeus FEDER-EDUSI que inclou el canvi de sostre, finestres i lluminàries de la instal·lació, elements d’origen d’una infraestructura amb més de mig segle d’antiguitat.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que la intervenció “és una de les actuacions previstes per a enguany des del Govern d’Ontinyent per tal assolir una ciutat més sana i sostenible, que no sols és una línia d’acció transversal del Govern a totes les àrees, sinó també una de les línies mestres per executar les ajudes europees que vam obtenir del programa EDUSI”. Cal recordar que una de les línies d’acció de les ajudes europees és afavorir el medi ambient, l’eficiència dels recursos i una economia baixa en carboni. En total, el programa EDUSI permetrà executar una inversió de més de 5 milions d’euros fins a 2023 en diverses àrees de gestió, dels que el 49% (2,4 milions) es destinen a accions d’aquest tipus.

Al cas concret de les obres al pavelló vell, la substitució del sostre permetrà eliminar l’amiant i, juntament amb el canvi de portes i finestres, millorar el confort tèrmic de la instal·lació. Dins la mateixa línia d’estalvi i millora energètica es reformarà la instal·lació elèctrica de baixa tensió de l’edifici, substituint 18 lluminàries de vapor de sodi per altres LED, i instal·lant un sistema de control remot amb regulació dels nivells d’enllumenat indicats a la normativa UNE per a entrenament i competició. El termini d’execució de l’obra una volta adjudicada serà de 6 mesos.

Borrell recordava que la intervenció s’afegirà a altres recents millores al Poliesportiu, com ara a l’enllumenat de les pistes de tennis, la climatització dels vestidors del camp de futbol 11 o les que s’han executa als últims mesos a la pista de tir amb arc, una actuació de la qual es donaran detalls aviat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 13 =