25n
25N
25N

Ontinyent activa un dispositiu especial de la Policia Local per augmentar el control de la Covid-19

Ontinyent activa un dispositiu especial de la Policia Local per augmentar el control de la Covid-19
14/08/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent intensificarà les accions de control i de prevenció davant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 en els últims dies. Amb eixe objectiu, des dels distints departaments municipals implicats s’ha dissenyat un dispositiu que s’activarà aquest divendres. La principal novetat és el reforçament de tots els torns del cos de la Policia Local perquè hi haja més agents disponibles. Es comptarà, per tant, amb major presència d’agents i de patrulles tant en el nucli urbà, com en el disseminat i el paratge del Pou Clar.

La primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix, destacava que “davant l’increment de casos de la Covid-19 que s’estan produint aquestes darreres setmanes, es fa molt necessari reforçar el compliment de les normes establertes per les autoritats sanitàries, les quals són fonamentals per no tornar enrere”, remarcava Enguix, que ha apel·lat a la responsabilitat de la ciutadania: “És imprescindible que siga’m conscients que el virus segueix molt present i les dades de contagis estan augmentant”, ha exposat Natàlia Enguix, qui confia que aquest esforç que es fa des de l’Ajuntament posant al carrer més vigilància servisca “per a mantenir a ratlla al virus i augmentar la seguretat tant en el nucli urbà com en el disseminat”.

El dispositiu de control i de prevenció en el nucli urbà se centrarà en el control de l’oci nocturn, de terrasses i de parcs públics per tal controlar aforaments i d’evitar massificacions i la celebració de “botellons”. Així també es tractarà de garantir el compliment de la distància de seguretat, així com l’ús correcte de la mascareta, que és obligatòria en tot moment. Pel que fa al disseminat es controlarà la celebració d’activitats i trobades festives multitudinàries, mentre que al Pou Clar s’intensificarà la vigilància per evitar massificacions, també l’ús correcte de la mascareta de les persones visitants i evitar aparcaments indeguts a les zones adjacents al paratge natural. El regidor de Seguretat, Pepe Gandia, afirmava que “davant la relaxació de la ciutadania, hem hagut de prendre mesures més dures per, precisament, continuar garantint la protecció de totes i tots els ontinyentins”.

Cal recordar que aquest dispositiu de control de prevenció de la pandèmia se suma als controls d’ús de la mascareta que tant Policia Local com Policia Nacional han estat realitzant des de finals de juliol atenent a la crida que des del Departament de Salut es va fer als ajuntaments per vetllar amb el compliment de la normativa davant l’augment de casos de Covid-19. Des del departament de salut s’ha tornat a demanar als ajuntaments que intensifiquen la vigilància i el control sobretot en els locals d’oci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =