25n
25N
25N

La “Champions League” de la Pilota Valenciana tornarà esta setmana a Ontinyent

Óscar Borrell destaca l’impuls donat a l’esport autòcton amb les millores al trinquet, l’organització de partides d’alt nivell i la tornada de l’escola municipal de Pilota

La “Champions League” de la Pilota Valenciana tornarà esta setmana a Ontinyent
17/02/2020 -

La “Champions League” de la Pilota Valenciana tornarà esta setmana a Ontinyent. El proper diumenge 23 de febrer la ciutat acollirà una de les jornades de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València, (competició per equips més important de pilota valenciana) que servirà per inaugurar la recent reforma de l’enllumenat del trinquet del poliesportiu municipal.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, presentava hui aquesta partida acompanyat pels xiquets de l’escola de Pilota municipal d’Ontinyent. Una partida que arriba gràcies a les gestions realitzades per la Regidoria amb la Federació de Pilota i la Fundació de Pilota Valenciana, i amb la qual “Ontinyent serà l’epicentre d’aquest esport a tota la Comunitat Valenciana”, destacava el regidor.

La partida, que enfrontarà a les 12:00 hores a l’equip d’Alzira que lidera aquesta “Champions” conformat per Pablo, Seve i Lorja, contra l’equip procedent d’El Genovés Punxa, Tonet IV i Néstor. Borrell destacava que “es tracta de grans pilotaris, amb figures d’aquest esport com ara Pablo i Tonet IV, campions de la Copa Caixa Popular defenent la samarreta de l’Ajuntament d’Ontinyent”, explicava. Prèviament, a les 10:30 es disputarà una partida local de raspall amb els pilotaris Vicent i Fili vs Ismael i Rafa. Una de les novetats serà la presentació de l’escola municipal de Pilota, que després s’ha consolidat amb més de 15 xiquets jugant al trinquet d’Ontinyent, i que estrenaran nous equipatges amb l’ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent i les empreses Boli Events i El Bosquet.

El regidor destacava l’impuls donat esta legislatura a l’esport autòcton amb les millores al trinquet executades en aspectes com la pintura o l’enllumenat, així com l’impuls a l’organització de partides d’alt nivell, els aplecs escolars de pilota, l’escola municipal de pilota o les gestions realitzades davant la Generalitat Valenciana per seguir millorant les instal·lacions.

L’Ajuntament d’Ontinyent estrena les millores realitzades en el Trinquet i Frontons del Poliesportiu d’Ontinyent amb l’ajuda de 53.255 euros de la Generalitat Valenciana per realitzar millores al trinquet. Borrell destacava que des del Govern d’Ontinyent “estem compromesos en la promoció del joc i en la posada en valor de la seua cultura, amb una cura per l’esport autòcton i en diferents activitats per potenciar la seua pràctica”. El regidor tenia paraules d’agraïment cap al Club de Pilota Ontinyent “perquè han deixat enllestit el trinquet perquè la partida es puga dur a terme i, a més, atendran als jutges, marxadors, jugadors i públic present al trinquet”, concloïa.

La present edició de la Lliga Bankia consta en la fase regular de 30 confrontacions, deu per equip. Una vegada conclosa la fase regular, les quatre formacions amb millor puntuació accediran a les semifinals, que es jugaran a anada i tornada en trinquets i en dates que es determinaran en concloure la ronda. La final, com és habitual, serà a partida única i el títol es resoldrà la primera quinzena d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 1 =

caixaontinyent
paterna