25n
25N
25N

Ontinyent obrirà la sala d'estudi del CIC per als exàmens d'estiu per primera vegada

La sala estarà oberta del 25 de maig al 30 de juny al Centre d’Iniciativa Cultural (CIC) del barri de Sant Rafel

Ontinyent obrirà la sala d'estudi del CIC per als exàmens d'estiu per primera vegada
20/05/2021 -

Per primera vegada en l’època d’exàmens del segon quadrimestre l’Ajuntament d’Ontinyent posarà en marxa per a l’estudiantat una sala d’estiu, tal com s’ha vingut realitzat als últims anys durant els exàmens en hivern.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta sala estarà oberta del 25 de maig al 30 de juny al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel en horari de 08 h fins a les 22 h, on els i les estudiants podran accedir a qualsevol hora comptant amb aire condicionat i dues connexions wifi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. En l’estat de pandèmia i seguint els protocols per COVID-19, hi haurà obertura de finestres i portes per garantir la ventilació creuada i caldrà entrar a l’aula havent-se rentat les mans amb hidrogel i amb la mascareta posada en tot moment amb l’horari diürn atenent al toc de queda.

Borrell explicava que “és un salt de qualitat en l’oferta de serveis a l’estudiantat, i un pas més en la nostra aposta per ser una ciutat educativa, amb un servei que a més no es presta en cap altra de les ciutats del nostre entorn i només sol ser accessible en grans capitals”.

El regidor explicava que en total seran 40 les places que s’oferiran simultàniament en aquesta sala, que s’ha dotat de taules d’estudi especials amb separadors. A aquestes places s’afegiran durant el dia les 32 que es disposa en la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual.

Durant l’obertura romandrà obert el pati de la UNED per tal que les persones usuàries puguen fer recessos, i es comptarà amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =