25n
25N
25N

Ontinyent obri a la participació ciutadana la redacció del Pla Urbà d'Actuació Municipal

Joan Sanchis destaca la voluntat del Govern municipal de dissenyar les inversions amb la col·laboració del veïnat

Ontinyent obri a la participació ciutadana la redacció del Pla Urbà d'Actuació Municipal
01/06/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert a la participació ciutadana l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM). Es tracta d’un document que està elaborant-se per part del consistori amb la coordinació dels regidors i regidores i del personal tècnic de l’Ajuntament, en el qual es plantegen els principals reptes futurs de la ciutat, així com les principals línies d’actuació i inversions per als pròxims anys.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que “com sempre ha fet aquest Equip de Govern vol escoltar la veu de la ciutadania i dels diferents agents socials perquè entre totes i tots es plantegen inversions que ens ajuden a millorar Ontinyent”. Per aquest motiu, durant el mes de juny, tots els veïns i veïnes que ho desitgen podran emplenar una enquesta a través de la web municipal en l’apartat de “Participació” on la ciutadania podrà exposar futures idees per a les diferents àrees com política social, medi ambient, promoció econòmica, territori, esports, serveis municipals, etc. Sanchis indicava que l’objectiu és “establir un full de ruta que ens permeta assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per les Nacions Unides” i avançar en el disseny d’un Ontinyent “més sostenible, verd i intel·ligent”.

Després d’aquest procés de participació, al mes de setembre l’esborrany del PUAM passarà a consulta i participació dels Consells Sectorials i del Consell de Ciutat “perquè puguen aportar suggeriments i millores per finalitzar l’elaboració d’aquest document de caràcter estratègic local”. Amb la inclusió de les aportacions de la ciutadania i dels diferents Consells, el document definitiu serà debatut i aprovat en sessió plenària on ja constaran les inversions i actuacions a desenvolupar en el futur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =