25n
25N
25N

Ontinyent obri el termini per a inscriure’s al servei d’Espais Familiars

Ontinyent obri el termini per a inscriure’s al servei d’Espais Familiars
16/01/2020 -

Les famílies d’Ontinyent ja poden inscriure’s des del proper dilluns a una nova edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït per a famílies amb xiquets i xiquetes de zero a dos anys, posat en marxa des de la regidoria d’Infància, Adolescència i Cooperació de l’Ajuntament, que que tindrà lloc des de febrer a juny. La regidora de l’àrea, Katty Ushiña, explicava que aquest servei pretén acompanyar a les famílies assistents en el seu creixement mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills i filles. Així, es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb els tutors/es, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades i tertúlies a càrrec de professionals sanitaris i educatius.

Ushiña explicava que “des del reconeixement a les capacitats de cada família i el respecte a la diversitat de valors i models de criança, estos espais per a les famílies són recursos que ofereixen l’oportunitat d’enriquir-se i vincular-se, tant amb els propis menors com amb la resta de membres del grup”, assenyalava. La programació prevista inclou activitats variades com musica per a nadons, taller d’alimentació saludable, expressió artística i sensorial, conta contes o psicomotricitat, entre d’altres.

Les sessions es realitzaran a l’Edifici UNED, en el Grup Ramón Llin del Barri de Sant Rafael, distribuint-se en dos grups: de 0 a 1 anys dimarts de 11:00 a 13:00 hores; i de 1 a 2 anys dimarts de 18:00 a 19:30 hores. La sol·licitud es realitzarà del 20 al 24 de gener mitjançant instància general a presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament o oficina PROP. Cada família podrà sol·licitar més d’una plaça però sols podrà participar a un grup del programa, i les admissions es realitzaran per sorteig. Les llistes de famílies admeses i de reserva es publicaran el 29 de gener a la web municipal i al tauler d’anuncis de l’edifici de l’Ajuntament, podent ampliar-se la informació al telèfon 96.291.82.22 o a espaisfamiliarsontinyent@gmail.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 9 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud