25n
25N
25N

Ontinyent obri el termini per adherir-se a la segona fase de la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa"

Juan Pablo Úbeda destaca que a la mateixa podran participar comerços i serveis que no havien participat en la primera part

Ontinyent obri el termini per adherir-se a la segona fase de la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa"
02/07/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per a que aquells establiments que no han participat en la 1a fase de la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a casa”, ho facen a la segona des del dia 1 de setembre. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que “en aquesta segona fase podran participar comerços i serveis que no ho havien fet en la primera fase, que es va centrar en ajudar a establiments que havien tingut que tancar portes”.

Així, el període d’inscripció per a participar en la segona tanda de la campanya ja està obert i finalitza el pròxim 15 de juliol. Aquells establiments interessats en participar hauran d’enviar la fitxa d’inscripció signada per correu electrònic a l’adreça adl1@ontinyent.es. La sol·licitud la poden descarregar de la web municipal a l’apartat Gestió Administrativa-Promoció Econòmica (http://www.ontinyent.es/va/page/campanya-quedat-ontinyent-compra-casa).

Una vegada haja finalitzat el procés d’inscripció, serà a partir del proper 1 de setembre quan es reprendrà la venda dels Xecs Tornem Junts. Cal recordar que els xecs es podran adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al proper 15 de novembre.

El regidor agraïa la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent en una campanya que “injectarà en poc menys de 6 mesos un milió d’euros i que ens permet redescobrir als nostres comerços i serveis, la nostra hostaleria i la nostra indústria i, per tant, el gran potencial comercial que tenim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =