25n
25N
25N

Ontinyent aborda la ciutat "des de la perspectiva de gènere"

Ontinyent aborda la ciutat "des de la perspectiva de gènere"
04/02/2020 -

Ontinyent acollirà aquest mes de febrer una conferència sobre urbanisme en clau de gènere, impulsada per la regidoria d’Igualtat al marc de les IV Jornades per la Igualtat de Gènere que organitza l’IES Pou Clar. En concret, la conferència “La Ciutat des de la Perspectiva de Gènere” serà impartida divendres 21 de febrer a les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent per Eva Álvarez i Carlos Gómez, professors de la Universitat Politècnica de València, que parlaran sobre com l’arquitectura i la distribució de la ciutat també és important per treballar eixa igualtat de gènere.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, que assistia a la presentació de les Jornades a l’institut, destacava que “l’urbanisme ha de ser un element més on aplicar una visió d’igualtat, aquesta serà una de les noves línies d’actuació en les que anem a treballar i que inclouran accions dins el procés Ontinyent Participa. La mateixa ciutat i el seu dia a dia han de ser plantejades des d’aquesta nova mirada, que ja estem tenint a Ontinyent amb accions com l’autobús gratuït, ja que el 70% de persones que utilitzen el transport públic són dones, explicava.

Aquesta conferència, que serà interpretada en llenguatge de signes, servirà com a cloenda a les jornades, que també inclouen les xerrades “El sexisme als mitjans de comunicació” (5 de febrer a les 19:00 hores a l’IES Pou Clar); “És la pornografia l’Educació Sexual actual?” (6 de febrer a les 9:30 hores al CIP d’FP de Batoi (Alcoi)); i una taula redona de professionals de la Igualtat (dijous 6 de febrer 19:00 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 16 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud