25n
25N
25N

Recital de poesia en benefici de l'ONG Tira Avant Alboraia Solidària

Recital de poesia en benefici de l'ONG Tira Avant Alboraia Solidària
10/02/2017 -

L’Auditori Municipal d’Alboraia obrirà les seues portes dissabte 18 de febrer per a acollir el recital de poemes Poesia Viva. L’esdeveniment, que començarà a les 19.30 hores, ha sigut realitzat en benefici de l’ONG Tira Avant Alboraia Solidària, de manera que els assistents podran fer un donatiu de 5 euros per donar suport a aquesta fi solidària.
L’Aula de Poesia de l’Ateneu Mercantil de València organitza aquesta cita per a tot amant de la literatura, una iniciativa que ha sigut possible, a més, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia.

Els assistents podran gaudir dels recitals de Juan Ramón Barat, Vicente Barberá, Juan Luis Bedins, Pascual Casañ, Manuel Emilio Castillo, María Teresa Espasa, Virgili Fuero, Miguel Martí, Blas Muñoz, Elga Reátegui, Joaquín Riñón, Amparo Santana i Juan Pablo Zapater.

L’ONG Tira Avant Alboraia Solidària actualment ajuda, facilitant-los aliments, a unes 200 famílies, un total de quasi 500 persones. L’associació que presideix Cristobal Aguilar també imparteix classes d’espanyol a estrangers de manera gratuïta i en aquest moment es troba en la recerca d’un voluntari o voluntaris que faça classes d’informàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 9 =