25n
25N
25N

L'ONCE li dedica el seu cupó de l'11 de desembre al Palau de Congressos

L'ONCE li dedica el seu cupó de l'11 de desembre al Palau de Congressos
05/12/2018 -

El Palau de Congressos ha acollit aquest matí un ‘desdejuni a cegues’ en el qual l’ONCE ha presentat el cupó del pròxim 11 de desembre, dedicat al 20 aniversari del centre de convencions. Durant l’esdeveniment, la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha agraït a l’organització d’invidents que haja atorgat a l’espai «eixe protagonisme amb una cosa tan quotidiana com és la compra del cupó diari» i ha destacat la «labor d’inclusió social que realitza, sobretot en el món laboral».

El pròxim dia 11 tindrà lloc la gala del 20 aniversari del Palau de Congressos i cinc milions i mig de cupons difondran la seua imatge per tot Espanya. En el ‘desdejuni a cegues’ que s’ha celebrat aquest matí per presentar el cupó, els comensals han pogut posar-se en la pell de les persones amb discapacitat visual. Entre ells, la regidora Sandra Gómez, que ha ressaltat el treball de l’ONCE «no només a la nostra ciutat o a la Comunitat Valenciana, sinó a tot Espanya, on treballa per la inserció de les persones que sempre tindran una mica més de dificultats per trobar una oportunitat laboral al nostre país».

L’edil ha indicat que «això va acompanyat del canvi de paradigma que hem realitzat al Palau de Congressos, on el nou govern ha introduït el treball amb entitats que tenen un impacte social importantíssim a la nostra ciutat i, per tant, han de tindre un espai ací». L’esdeveniment s’emmarca en «la línia de treball social-corporatiu que hem de dur a terme dins del Palau de Congressos, i amb més raó en tractar-se d’un organisme públic de l’Ajuntament de València». En aquest sentit, ha explicat Gómez, al juliol «vam cedir l’espai a l’ONCE perquè celebrara el seu aniversari». D’aquesta manera, «els ponts que estem entrellaçant entre les dues institucions donen fruits tant per a ells com per a nosaltres, ja que es dóna a conéixer el treball que fem».

La directora gerent del Palau, Sylvia Andrés Guilló, i el delegat territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, també han estat presents en el ‘desdejuni a cegues’. «El tradicional cupó de l’ONCE, el millor producte social del món, es converteix en instrument per difondre la imatge del millor palau de congressos del món», ha dit Sylvia Andrés Pichel, per a qui, «la responsabilitat social és una de les dimensions clau de l’activitat del Palau de Congressos de València». La directora gerent del centre ha explicat que «dins del gir dut a terme en la promoció d’acords de col·laboració amb entitats solidàries i integradores com ara l’ONCE, el recinte ha enfortit el seu compromís amb causes benèfiques, contribuint activament a la millora de la resposta de la societat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa