25n
25N
25N

L'OMS diu que la vacuna contra la Covid-19 no eixirà el 2020 però que d'ací poques setmanes hi haurà "bones notícies"

L'OMS diu que la vacuna contra la Covid-19 no eixirà el 2020 però que d'ací poques setmanes hi haurà "bones notícies"
10/06/2020 -

La directora del Departament de Salut Pública i Ambient de l’OMS, María Neira, ha assegurat que la vacuna contra la Covid-19 no estarà disponible aquest any, tot i que ha afirmat que d’ací poques setmanes hi haurà “bones notícies” sobre el tractament.

Durant les ‘Conversaciones 2020’ del diari ‘elEconomista’, Neira ha dit que “potser” a començament del 2021 ja es podrà comercialitzar una vacuna contra el coronavirus, tot i que ha avisat que cal ser “realistes” i veure que només falten sis mesos per acabar l’any i que no donarà temps a desenvolupar-la.

“Aquest any ho veig francament difícil per molta acceleració que hi haja i es tinga el màxim suport de tots els països i de l’OMS per obtenir-la, però hi ha molts processos que cal seguir per assegurar que quan isca al mercat siga segura”, ha recalcat la dirigent de l’OMS.

Ara bé, respecte als tractaments, després que l’organisme haja reprès la recreca amb el fàrmac hidroxicloroquina, Neira ha assegurat que d’ací poques setmanes se sabrà si aporta beneficis, i que els tractaments que s’utilitzen, i que l’OMS valora actualment, donaran “bones notícies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =