25n
Orgull
Orgull

L'OMIC de Burjassot es trasllada a la Casa de Cultura

L'OMIC de Burjassot es trasllada a la Casa de Cultura
14/06/2021 -

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es traslladarà, en els pròxims dies, a la Casa de Cultura de la localitat, concretament a un dels despatxos existents en la segona planta de l’edifici del carrer Mariana Pineda. La setmana vinent, l’OMIC ja obrirà en la seua nova ubicació.

Els serveis que ofereix l’OMIC als ciutadans i ciutadanes de Burjassot, en la seua qualitat de consumidors/as, es continuarà oferint de la mateixa manera. Les persones interessades podran establir una cita, ben presencial, ben telemàtica, però serà necessari en tots dos casos demanar cita prèvia en el telèfon 96 316 05 13 o a través del correu electrònic omic@burjassot.es.

L’horari d’atenció al públic serà els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 h a 14 h, després de sol·licitar cita prèvia.

En cas d’absència, malaltia, vacances, etc… les reclamacions es poden entregar en el Registre General de l’Ajuntament de Burjassot o bé tramitar-les a través del Servei Territorial de Consum en C/ Gregorio Gea, 27 de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =