25n
25N
25N

El paterner Omar Ruíz dona les seues obres a les biblioteques i agències de lectura de la ciutat

El paterner Omar Ruíz dona les seues obres a les biblioteques i agències de lectura de la ciutat
16/07/2020 -

L’actor i escriptor paterner Omar Ruíz ha realitzat una donació de les seues obres a totes les biblioteques i agències de lectura de Paterna.

Amb aquest lliurament, Ruíz, autor de Lara Jones en el templo del tiempo, co-escrit amb Miguel Sánchez, i de El aprendiz de Brujo. El misterio de la llama azul, ha volgut posar la seua obra a la disposició dels xiquets, xiquetes i joves paterners, públic al qual van dirigides totes dues novel·les.

Tal com ha declarat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, “volem agrair el gest d’Omar Ruíz perquè, amb això, continuem apostant per la difusió de la literatura feta a Paterna i donant a conéixer a la ciutadania la gran faena i trajectòria de tants paterners que destaquen com a autors en el panorama literari”.

El aprendiz de Brujo. El misterio de la llama azul (2019) és una novel·la juvenil que naix fruit de l’èxit de l’adaptació teatral que es va dur a terme al Teatre Olympia del famós poema simfònic El aprendiz de brujo. En ella, el jove Matt s’endinsa, al costat del supòsit llibreter Row, en un món d’aventures i fantasia.

La segona de les obres donades, Lara Jones en el templo del tiempo, escrita al costat de l’autor Miguel Sánchez, narra les aventures d’una jove filla d’un important historiador, que inicia un viatge èpic per a conéixer de veritat les grans llegendes de la Història. També ha sigut portada al teatre amb un gran acolliment.

Totes dues novel·les estan ja disponibles en totes les biblioteques i agències de lectura de Paterna per a la seua lectura i préstec.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 11 =