25n
Orgull
Orgull

Omar Lozano, guanyador d'un premi per un treball audiovisual de Blasco Ibañez

04/08/2016 -

L’Alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut este dimecres l’alumne de l’IES Cabanyal, Omar Lozano, guanyador d’un premi pel treball audiovisual realitzat a l’entorn de la figura de Blasco Ibáñez. Ribó ha destacat el potencial dels joves de la ciutat i la difusió de la figura de l’escriptor valencià, de qui l’any que ve se celebra el 150 aniversari del seu naixement. 

Ribó considera que es tracta “d’un treball molt interessant” per a recordar la figura i la transcendència de Vicente Blasco Ibáñez, com a escriptor, polític i intel·lectual. A més, ha assenyalat que “rebre hui a este alumne és també treballar en esta direcció i mostrar l’orgull pel potencial que tenen els joves de la nostra ciutat”.

Així mateix, l’alcalde de València ha avançat que una de les maneres de rememorar la figura de l’intel·lectual valencià amb motiu del 150 aniversari serà “estendre la seua obra als més joves de la nostra ciutat”.

Vore Vídeo

GRAN FIRA DE VALÈNCIA

A preguntes dels periodistes, Joan Ribó ha tornat a posar en valor la Gran Fira de València celebrada al llarg del mes de juliol, “amb més activitats que mai, i repartides per tots els barris de la ciutat”. Segons ha dit, esta inèdita fórmula ha permés que moltes més persones disfrutaren de tots els actes que s’han programat des de la regidoria de Cultura Festiva.

En este sentit, ha qüestionat “la contradicció que suposen les paraules del Partit Popular, que ha canviat en 24 hores el seu argument: ha passat de dir que anàvem a destruir les festes a dir que s’està gastant massa. La desproporció està en les pròpies paraules del PP”.

Per la seua banda, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha lamentat “que des que el PP no governa tracten de tirar per terra sistemàticament el potencial de totes les nostres festes intentant acusar irresponsablement d’irregularitats qualsevol acte programat”. Així, ha recordat que “cada un dels contractes d’esta Gran Fira han comptat amb la prèvia fiscalització requerida per part de l’Interventor municipal i estan, com sempre fem en l’actual govern municipal, d’acord a la legalitat”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =