caixa popular

Afectats de dany cerebral adquirit representen en l'Olympia 'In Profress'

Afectats de dany cerebral adquirit representen en l'Olympia 'In Profress'
26/09/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha rebut una representació de l’Associació Italiana de Dany Cerebral Adquirit Gli Amici di Lucca i Nova Opció, els membres de la qual han presentat el projecte de col·laboració d’afectats i afectades de dany cerebral adquirit de València i Bolonya, que protagonitzaran l’obra de teatre ‘In’ Progress, que s’estrena divendres que ve en el teatre Olympia.

La representació, que serà d’accés gratuït per al públic fins a completar aforament, és una coproducció de l’associació italiana de dany cerebral adquirit Gli Amici di Lucca i la companyia Teatre dell´Argine, a la que s’unix l’associació valenciana Nova Opció, en el marc de l’agermanament d’ambdós entitats.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, i el Comune di Bologna han abonat esta iniciativa pionera que reflectix, d’una banda, el treball realitzat per les associacions germanes en els tallers de teatre i, d’una altra, el procés d’acceptació, rehabilitació i reinserció social que travessa una persona amb DCA i la seua família des del moment que succeïx l’accident cerebral.

Al novembre del 2015 es va formalitzar l’agermanament entre l’associació italiana Gli Amici de Lucca i Nova Opció, Associació de Dany Cerebral Adquirit de València. Des d’eixe moment, ambdós organitzacions han col·laborat estretament per a intercanviar experiències relacionades amb la rehabilitació i visibilitat del dany cerebral adquirit. En 2016, dos professionals de l’associació valenciana van visitar la Casa dei Risvegli Lucca De Nigris (Casa del Despertar) que Gli Amici di Lucca dirigix a Bolonya. En 2015, els italians, especialistes en l’atenció de persones afectades amb DCA en coma, van participar en les Jornades “Intervenció en les fases del DCA”, que va organitzar Nova Opció amb motiu del Dia Nacional del Dany Cerebral Adquirit.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris