25n
25N
25N

Oltra després del processament de Camps: "Ens va dir el PP que no ens costaria res. Mentida, ho pagarem durant anys"

Oltra després del processament de Camps: "Ens va dir el PP que no ens costaria res. Mentida, ho pagarem durant anys"
03/05/2019 -

La vicepresidenta de la Generalitat en funcions, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres després del processament de l’expresident Francisco Camps per la construcció del circuit de Fórmula 1 que el PP va dir “que no ens costaria res”. “Mentida, ho pagarem durant anys”.

Així ho ha afirmat en el seu compte de Twitter, en un missatge amb un enllaç a la informació sobre el processament en el qual afirma: “Ens va dir el PP que no ens costaria res. Mentida, ho pagarem durant anys” i agrega que “ara ho diu una jutgessa”, ressaltant l’extracte que parla que “Camps va impulsar i va permetre la construcció del circuit amb l’única intenció de projectar la seua imatge utilitzant indegudament els fons públics”.

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 17 de València ha decidit processar l’expresident Camps; el qui fóra el seu vicepresident Vicente Rambla; l’exconseller d’Infraestructures Mario Flores i càrrecs de l’Ens Gestor de la Xarxa de Transport i Ports de la Generalitat (GTP) i empresaris, en la causa per la construcció del circuit urbà de la Fórmula 1 a València. Entre aquests últims, es troba el representant de FCC Construcció S.A. José Mayor Oreja, germà de l’exministre Jaime Mayor Oreja.

Sobre Camps, la jutgessa sosté que “va impulsar” i “va permetre” la construcció del circuit –“amb l’única intenció de projectar la seua imatge” com a màxim representant de la Comunitat Valenciana– “al marge de les funcions pròpies” de la seua competència de president; de la legislació aplicable i “utilitzant indegudament els fons públics, alterant dades i dates en documents d’expedients administratius, donant-se tracte de favor a determinades empreses que resultaven beneficiades d’adjudicacions públiques per donacions i entrega de diners no fetes de manera altruista, sinó amb caràcter finalista, per a obtindre com a contrapartida adjudicacions irregulars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 7 =

museo prehistoria