25n
25N
25N

Oltra sobre VOX: "Ací ens hem vacunat contra fenòmens polítics antidemocràtics amb polítiques de cohesió social"

Oltra sobre VOX: "Ací ens hem vacunat contra fenòmens polítics antidemocràtics amb polítiques de cohesió social"
06/12/2018 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dijous, preguntada per si VOX podria tenir representació en l’autonomia en les pròximes autonòmiques i municipals, que a la Comunitat Valenciana “sí que ens hem vacunat contra fenòmens polítics antidemocràtics” o que van contra la Constitució, a través de polítiques de “cohesió social”.

Oltra s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans en els actes commemoratius del Dia de la Constitució Espanyola que celebra la Generalitat a Alacant, en ser preguntada per les passades eleccions andaluses i la possibilitat que VOX poguera tenir una oportunitat d’accedir a representació pública.

“Crec que ací sí que ens hem vacunat contra aquests fenòmens polítics antidemocràtics” o que van contra la Constitució, ha dit la també colíder de Compromís, qui ha subratllat totes les polítiques socials engegades pel Botànic, que creu que és un “exemple a exportar”.

Així, ha insistit que a la Comunitat Valenciana “ens hem vacunat” contra aqueixos fenòmens mitjançant la renda valenciana d’inclusió, amb l’eliminació dels copagaments farmacèutics, el programa de gratuïtat de llibres XarxaLlibres i “amb totes aqueixes mesures de cohesió social”.

En aquesta línia, ha fet també recalcament en el “fet diferencial” de la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya: “Ací està i governa Compromís, i aqueix fet diferencial ens fa més forts enfront de moviments antidemocràtics”.

Al seu judici, la irrupció de VOX en el Parlament andalús “és una conseqüència d’un procés de dretes de les polítiques i la vacuna contra l’extrema dreta i els enemics la Constitució i la democràcia són les polítiques de cohesió social”.

“Aqueixes que fan que la gent se senta segura i recolzada pels poders públics; que ningú es queda pel camí perquè hi ha drets garantits que fan que les persones no se senten abandonades i aqueixa és la vacuna contra l’extrema dreta, el feixisme, la ultradreta i els enemics de la democràcia”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 8 =

bombers
bombers
Valencia activa