25n
Orgull
Orgull

Oltra diu que li "interessa poc" el que diga Aznar que "representa una manera d'entendre la dreta des de l'extrem"

Oltra diu que li "interessa poc" el que diga Aznar que "representa una manera d'entendre la dreta des de l'extrem"
28/03/2019 -

La candidata de Compromís a la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat que li “interessa poc” el que l’expresident del Govern José María Aznar puga aportar al debat públic ja que ha remarcat que “representa una radicalització i una manera d’entendre la dreta des de l’extrem”.

Oltra s’ha pronunciat en aquests termes en atenció als mitjans de comunicació, en ser preguntada pel míting que va oferir l’expresident del Govern aquest dijous a València.

Sobre aquest tema, la també vicepresidenta del Consell ha manifestat que no li interessa “molt” els mítings d’Aznar que, al seu juí, “ja va donar de si el que va donar de si quan era president del Govern d’Espanya”. “Ací està l’hemeroteca i la història”, ha subratllat.

En tot cas, ha remarcat que representa “una radicalització i una manera d’entendre la dreta des de l’extrem” que “no representa el que ha de ser una política basada a posar en el centre a les persones i que ha de generar felicitat a través de facilitar la vida als ciutadans”.

“Aznar no parla d’aquestes coses i en eixa mesura m’interessa poc el que haja d’aportar al debat públic”, ha remarcat.

D’altra banda i preguntada per la precampanya electoral, ha indicat que des de Compromís estan “combinant” la tasca de govern, per a “seguir millorant la vida de la gent”, amb eixa precampanya per a “conrear el major suport possible perquè les polítiques dutes a terme aquests quatre anys tinguen continuïtat”.

Al seu juí, és molt important passar a una següent legislatura que ha de ser la de la “transformació” i “en la qual els canvis que s’han produït s’aprofundisquen més amb temes troncals com l’economia o la lluita i adaptació al canvi climàtic”.

“Des de Compromís anem a posar damunt de la taula eixos temes importants que tenen a veure amb el dia a dia de la vida dels valencians i amb el futur dels nostres fills que són les coses importants i no sempre està marcant el debat públic”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =