25n
25N
25N

Oltra sobre un nou finançament: "el més important són les persones a les quals cal atendre"

Arxiu

Oltra sobre un nou finançament: "el més important són les persones a les quals cal atendre"
29/10/2019 -

La líder de Compromís i Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha recalcat que la coalició valenciana té “acordat i claret” que a l’hora d’establir el sistema de finançament autonòmic “el més important són les persones a les quals cal atendre”, al mateix temps que ha mostrat la seua confiança a poder “convéncer” d’açò Íñigo Errejón.

Així ho ha asseverat Oltra a preguntes dels mitjans sobre les diferències quant als criteris per a reformar el finançament autonòmic en els programes electorals de Més País –el partit d’Errejón– en diferents territoris en els quals concorre al 10N amb altres forces (en el cas de la Comunitat Valenciana com Més Compromís).

Mónica Oltra ha subratllat que durant aquesta campanya la seua formació està reivindicant “escoltar, parlar i acordar”. “Estic segura –ha continuat– que anem a poder convéncer Errejón de l’important que és el finançament que atén les persones”.

En qualsevol cas, ha sostingut que la postura de Compromís “està clara: és evident que el primer que cal tindre en compte per al finançament són les persones que viuen en un territori, que necessiten educació, sanitat, atenció a la dependència i polítiques actives d’ocupació”.

“I a partir d’ací, nosaltres anem a reivindicar la política útil per a la gent, que li fa la vida una miqueta més fàcil”, que ha contrastat amb aquella “que no sap acordar ni escoltar” i es mou per “interessos partidistes”. “Eixa serà la nostra línia en la campanya; en política i en la vida s’ha de saber escoltar, dialogar i acordar amb l’altre, s’ha de saber cedir i tindre clar que ningú té les veritats absolutes, en política tampoc”, ha sentenciat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

escalante
Informacion coronavirus