25n
25N
25N

Oltra destaca que el Seminari de Simat servirà per a marcar les polítiques de l'últim semestre i la segona legislatura

Oltra destaca que el Seminari de Simat servirà per a marcar les polítiques de l'últim semestre i la segona legislatura
01/02/2019 -

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat que l’últim seminari de govern que el Consell celebrarà aquest cap de setmana a Simat de la Valldigna i Gandia (València) servirà per a fixar les línies d’actuació “no només per a l’últim semestre, sinó per a la segona legislatura del Botànic”.

Oltra s’ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell que precisament s’ha celebrat en el monestir de Simat de la Valldigna. Aquesta vesprada, el govern valencià es desplaçarà a Gandia i començarà a analitzar la gestió realitzada en els últims sis mesos.

Així mateix i al llarg d’aquest cap de setmana, el Consell fixarà les seues línies d’actuació de cara al que queda de legislatura i per a encarar “la segona del Botànic”, ha emfatitzat Oltra.

Aquests seminaris, que se celebren des que s’iniciara la legislatura, se celebren en diferents parts del territori de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de “posar en valor el conjunt del territori” i per a “buscar l’equilibri territorial i la diversitat política”, ha assenyalat Oltra, qui ha recordat que aquesta trobada es produeix després de les de Morella, Torrevieja, Ademuz, Vinaròs, Benicarló i Castalla.

“TREBALL MOLT INTENS”

Preguntada pel balanç que fa d’aquests últims sis mesos, ha destacat que ha sigut un període de “treball molt intens” en el qual s’han aprovat molts projectes normatius del Consell que han “canviat la vida dels valencians”. “Ara es viu millor a la Comunitat i d’ací a un any es viurà millor”, ha remarcat per a ressaltar que s’ha avançant molt amb l’aprovació de lleis “importantíssimes” com la Llei Valenciana de Servicis Socials.

En aquest punt, ha destacat que es tracta la norma “més avançada d’Espanya” i que converteix el sistema públic de servicis socials “d’interés general” de manera que “els equipara a altres drets com la sanitat i l’educació”.

Una altra norma que ha posat en valor ha sigut la modificació de la Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge (Lotup) que demostra que “aquest govern ha vingut a rescatar persones, a fer una política de sostenibilitat per a anar cap a un nou model productiu”. “Aquest semestre hem avançat no solament en la producció de lleis que canvien la vida de les persones i protegeixen el nostre territori, sinó també la gestió ordinària”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa