25n
25N
25N

Oltra sobre la postura de Casado amb l'avortament: "Cada vegada que parlen puja el pa"

Recalca que el que es tracta és “de facilitar la vida, no d’obligar la gent a fer una cosa que no vol”

Oltra sobre la postura de Casado amb l'avortament: "Cada vegada que parlen puja el pa"
08/02/2019 -

La portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha advertit aquest divendres, sobre la proposta del líder del PP, Pablo Casado, de tornar a la llei de l’avortament de 1985, que quan “es retrocedeix en la història ens acostem més la barbàrie que a la civilització”. “Cada vegada que parlen puja el pa”, ha assenyalat.

Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, ha assenyalat sobre aquest tema no li “agrada” la gent que “intenta tirar la història cap a darrere” i en lloc de “tractar d’avançar, es retrocedeix” i en eixe sentit ha recalcat que cal respectar i facilitar “les decisions” que de forma “lliure” adopten les famílies i les dones i “no d’obligar-los a fer alguna cosa que no volen”.

Per açò, ha destacat les mesures de suport a les famílies i a la criança que ha engegat el Govern valencià perquè el que es tracta és de “facilitar la vida, no d’obligar la gent a fer una cosa que no vol”. Entre elles, ha ressaltat que els benefactors de les polítiques de la família han crescut un 20%, s’han expedit 62.000 títols de famílies nombroses, i s’han multiplicat per sis, fins a superar els 9.000, els de monoparentals.

Així mateix, ha ressaltat l’engegada de ‘xarxallibres’, l’eliminació del copagament farmacèutic per a famílies monoparentals, o les escoles gratuïtes de 0 a 3 anys. Així mateix, s’ha equiparat les famílies monoparentals a les nombroses per a poder rebre ajudes i es té en compte el nombre de fills en les ajudes que es perceben en la renda d’inclusió.

“Es tracta de mesures que faciliten a les dones i a les famílies tindre una maternitat i paternitat més fàcil que no existien quan governava ací el partit de Casado i ara sí. Això és suport a les famílies, a la criança i a decisió lliure d’emprendre un projecte de maternitat i la resta és tirar la història cap a arrere”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =

CCCC