25n
25N
25N

Oltra sobre l'exhumació de Franco: "Als dictadors no se'ls honra"

Oltra sobre l'exhumació de Franco: "Als dictadors no se'ls honra"
01/10/2019 -

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha opinat que l’exhumació de Francisco Franco que als “dictadors no se’ls honra” pel que ha dit que li sembla “una bona idea” que s’accelere el procés per a traure les seues restes de la Vall dels Caiguts.

“Igual s’ha allargat massa, fins i tot”, ha apuntat i ha considerat que “un dictador no ha d’insultar la memòria dels represaliats, afusellats i torturats” que estan a la Vall dels Caiguts “per causa d’ell”.

Oltra s’ha pronunciat, així, a Alacant en ser preguntada per si li semblava raonable que el Govern haja anunciat que agilitarà l’eixida del dictador de la Vall dels Caiguts després de la sentència del Tribunal Suprem.

“Cap demòcrata a Europa entendria que un dictador tinga un lloc de culte i d’honor”, ha manifestat i ha posat l’exemple que “no s’entendria” si ocorreguera amb Hitler, Mussolini o “de cap dictador que Espanya se sume a aquesta manera d’entendre la democràcia”.

Per a la vicepresidenta del Consell, “als dictadors no se’ls honra; em sembla una bona idea, arriba tard però afortunadament arriba”.

Mónica Oltra ha mantingut una trobada de treball amb l’edil de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alacant, Julia Llopis, al qual ha assistit també l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 10 =

CCCC
torrent