25n
Orgull
Orgull

Oltra sobre l'operació de l'UCO a València: "El PP va instaurar un règim corrupte en totes les institucions"

Oltra sobre l'operació de l'UCO a València: "El PP va instaurar un règim corrupte en totes les institucions"
02/04/2019 -

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat, en relació a l’operatiu desplegat per l’UCO a València aquest dimarts, que el PP va instaurar un “règim corrupte en totes les institucions” i ha criticat que la proposta del PPCV per a eliminar l’Oficina Antifrau és com “si els lladres demanen que s’elimine la Policia”.

A preguntes dels mitjans a Alacant, Oltra ha manifestat que “com més s’investiga més porqueria ix” i, per això, ha qualificat d'”inexplicable” que des del PP es propose la “desaparició” de la Conselleria de Transparència i l’Oficina Antifrau.

Al seu judici, “només s’explica” aqueixa proposta “en la mesura que volen impunitat per als corruptes”. “És obvi que el PP va instal·lar un règim corrupte en totes les institucions”, ha lamentat i ha manifestat que aqueixos organismes que es proposen eliminar estan per a previndre la corrupció i que el que “va passar amb el PP no torne a passar mai més”.

“Només els potencials corruptes volen que s’eliminen els organismes que prevenen la corrupció i que garanteixen que als valencians mai més se’ns robarà des dels governs”, ha dit i ha posat com a exemple el cas Taula, del qual ha dit que és “molt gran” i té “conseqüències incalculables”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =