25n
25N
25N

Oltra es mostra "saturada": "Em 'reglota' Madrid i el que diu Ayuso"

Respon a la presidenta madrilenya que València també és “una capital europea”

Oltra es mostra "saturada": "Em 'reglota' Madrid i el que diu Ayuso"
09/04/2021 -

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha dit estar “saturada” de la “sobreexposició de notícies de la Comunitat de Madrid” i ha asseverat: “Em ‘reglota’ Madrid i el que diu Ayuso”, a qui ha etzibat que València també és “una capital europea”.

Així ha respost la vicepresidenta aquest divendres a les declaracions de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, que en una entrevista en Telecinco va afirmar que “Madrid no es pot comparar amb altres capitals de província” i que només és equiparable a les mundials, en ser preguntada per com veu que la Comunitat Valenciana tinga la incidència del virus més baixa d’Espanya i Madrid estiga per sobre de la mitjana.

En aquest sentit, Oltra ha afirmat que li ‘reglota’ Madrid, una paraula valenciana que es pot traduir com que li “repeteix”. No obstant això, ha matisat que no l’ha utilitzat en sentit de “agonia” sinó “més aviat de saturació”.

“Em reglota Madrid. No sé a vostés, però aquí sabem més del que passa en Alcorcón que del que passa a Xàtiva, que la tenim més a prop. El govern valencià està preocupat pel que passa a Xàtiva, a Vinaròs, al Pilar de la Foradada, a València o a Alacant, no està preocupat per Madrid més enllà de per les persones que viuen allí, que es mereixen tenir uns governs que es preocupen per ells”, ha manifestat.

Respecte a les declaracions d’Ayuso, Oltra ha agregat que València “també és una capital europea, no d’un estat, però és d’una capital europea”. “Encara que Madrid sigui Espanya i Espanya és Madrid, la ciutat de València està a Espanya, a Europa i és una capital”, ha indicat.

Pel que respecta a la comparació de la situació epidemiològica entre totes dues comunitats, Oltra ha indicat: Ayuso “que diga el que vulga, està en el seu dret de llibertat d’expressió”. “La gent a la qual van destinades les polítiques sap perfectament les diferències i els impactes que tenen”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − set =