25n
25N
25N

Oltra desitja unes relacions "cordials" al nou alcalde d'Alacant

La vicepresidenta de la Generalitat dóna “la benvinguda” a Luis Barcala (PP)

Oltra desitja unes relacions "cordials" al nou alcalde d'Alacant
20/04/2018 -

“Unes relacions institucionals fructíferes, lleials, productives, i fluides”. I no solament açò: també “amables i cordials”. És el que ha desitjat Mónica Oltra com a vicepresidenta i portaveu del Consell de la Generalitat Valenciana al nou alcalde d’Alacant, Luis Barcala (PP), després que el PSPV no aconseguira investir a Eva Montesinos. Oltra ha destacat que l’ajuntament d’Alacant és “molt important a la Comunitat Valenciana” i “els ciutadans necessiten unes polítiques que responguen a les seues expectatives i necessitats”.

A més de donar la benvinguda a Luis Barcala, la vicepresidenta ha assegurat que espera que aquest canvi polític en el consistori alacantí no supose una reculada en les polítiques del Botànic perquè aquestes “posen a les persones en el centre”. Referent a açò ha afegit que “la política està per a millorar i facilitar la vida de les persones, no per a altres coses: no per a amañar Planes Generals d’Ordenació Urbana, no per a perpetuar-se en el poder”. En aqueix sentit, Oltra manté “les vies de col·laboració” amb el consistori de la segona ciutat de la Comunitat. “Jo no crec que vaja a haver-hi massa distorsions, o almenys és el que desig”, ha sentenciat.

Preguntada per les paraules d’Isabel Bonig, lideresa del Partit Popular a la Comunitat, que va qualificar la recuperació d’Alacant com l’inici de “la reconquesta”, Oltra ha respost que prefereix parlar en “termes constitucionals” i “de respecte a la democràcia” i no en “termes bèl·lics”. Així mateix, la vicepresidenta ha mostrat la seua preocupació pel fet que “la majoria electoral no es corresponga amb el govern”, encara que sí es corresponga amb “les regles del joc”. En tot cas, ha posat en relleu la voluntat de diàleg i cordialitat institucional entre ambdues administracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 17 =