25n
25N
25N

Oltra resol la polèmica entre PSPV i Compromís per la Renda Valenciana d'Inclusió

La vicepresidenta resol la polèmica sobre els serveis oferits per Compromís i el PSPV sobre la Renda Valenciana d’Inclusió

Oltra resol la polèmica entre PSPV i Compromís per la Renda Valenciana d'Inclusió
08/06/2018 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha eixit al pas de l’actualitat més recent que concerte a la gestió de la Renda Valenciana d’Inclusió. “Hi ha una diferència sensible entre informar i mostrar la teua posició respecte a decisions polítiques, i dir que en la seu del teu partit vas a ajudar a tramitar la Renda Valenciana d’Inclusió”, ha dit la vicepresidenta.

La polèmica va saltar a l’abril, quan el PSPV va convertir les seues seus polítiques en “Punts d’Inclusió” on informar, però també assessorar i fins i tot tramitar la Renda Valenciana d’Inclusió. Açò no va agradar gens a membres de Compromís, que no van tardar a reaccionar i a criticar el que entenien com un ús partidista d’una mesura política proposta per tots els partits del Botànic i aprovada en les Corts amb el suport de Ciutadans i amb l’abstenció del Partit Popular.

No obstant això, aquesta setmana els valencianistes han convocat un acte públic per a informar sobre la nova Renda Valenciana, contra el que alguns sectors socialistes han carregat durament. Oltra ha volgut aclarir el malentés i ha recordat que “està bé” que tots els partits “facen seua la Llei”, però que és diferent informar sobre ella que assessorar o tramitar-la. La líder de Compromís ho ha explicat amb un símil: “Una cosa és que un partit faça un acte públic informant sobre les bondats de les vacunes” i altra cosa és que diguen que la gent vaja a vacunar-se a la seu, “perquè açò ho han de fer professionals”.

“A les persones que necessiten una prestació social com és la Renda Valenciana d’Inclusió les portes al professional, no a la seu del teu partit”, ha sentenciat Oltra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

CCCC
torrent