25n
25N
25N

Oltra: “La nostra bandera és cada home, dona, xiquet i xiqueta, que viu a la nostra terra”

Compromís reivindica el seu paper decisiu en la formació de Govern d’Espanya per tal d’aconseguir un nou finançament, inversions i un tracte just

Oltra: “La nostra bandera és cada home, dona, xiquet i xiqueta, que viu a la nostra terra”
26/04/2019 -

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, el cap de llista al Congrés Joan Baldoví, i el candidat de la llista a les Corts i també alcalde de València, Joan Ribó, han participat este matí a València en una acció de campanya per a reivindicar a l’Estat el deute de la Marina, “que el 2019 continua sense assumir-se per part del govern central”. La candidata Oltra, que ha recordat que “del govern de Sánchez hem rebut moltes promeses però cap solució per als 460 milions de deute de la Marina”, ha subratllat, dins de la campanya que acaba hui, que per a Compromís “la nostra bandera és cada home, cada dona, cada xiquet, cada xiqueta, que viu en la nostra terra”.

En eixe sentit, Oltra ha afegit que “estem en l’últim dia de campanya i hui veurem com els candidats dels partits estatals venen a València a passar la vesprada. Nosaltres no venim a València a tancar campanya, perquè nosaltres hem estat ací tots i cadascun dels dies de la campanya i de la legislatura. Perquè això és el que representa Compromís, la força política que està al costat de la seua gent. I esta vesprada Pedro Sánchez ve a tancar campanya al Parc Central, un Parc Central que s’ha fet gràcies a la gestió de l’equip de govern de Joan Ribó, un Parc Central al qual li falta més de la meitat i que per a poder-se acabar necessita les inversions del Govern d’Espanya”.

“Ara estem en la Marina i passa el mateix. Es va fer un anunci de pagament del deute de la Marina, que pagaven 350 milions del total dels 460 milions, sí. Però es fa l’anunci, la promesa, la foto, i on estan els diners? Estem farts dels anuncis del govern d’Espanya del PP i del PSOE que després no es converteixen en diners. Per això és tan important que el 28 d’abril Compromís siga decisiu en el Govern d’Espanya. I qui vulga els vots per a ser president del Govern espanyol s’ha de comprometre amb un finançament just per als valencians i amb estes inversions: el deute de la Marina, el túnel passant per poder acabar amb el Parc Central, la connexió de l’aeroport d’Alacant amb Alacant i Elx, i la millora urgent dels trens de rodalia, entre d’altres”.

“Per això hui hem vingut a un lloc molt emblemàtic, per a plantejar esta exigència i dir que és molt important que el diumenge Compromís siga clau a l’hora de triar el Govern d’Espanya, perquè això garantirà que ací arriben les inversions, que arribe el finançament i, en definitiva, que arribe el tracte just que estem demanant”, ha conclòs la candidata Mónica Oltra.

Per la seua banda, el candidat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha afirmat que “m’agradaria que quan es conformara el nou Govern de l’Estat tot el que hui diran no es convertira en fum. Perquè els únics que hem dit el mateix durant tota la campanya, els únics que direm el mateix l’endemà de la campanya, els únics que reclamarem eixos 460 milions del deute de la Marina, que el finançament arribe, que el transport metropolità de les nostres ciutats tinga els diners que ha de tindre, els únics som Compromís. Hui tanca campanya al port de València Pablo Casado. I el PP, com Ciudadanos i el PSOE, ha tingut temps de sobra per solucionar el deute de la Marina. No ho han fet per tant això demostra quin és el grau de compromís d’estos tres partits que hui volen tancar a València la seua campanya i vendre’ns les seues excel·lències. I nosaltres no enganyem a ningú, estem al servei d’este poble i direm el mateix hui i despús-demà”.

Joan Ribó ha insistit en què cal tindre un grup valencià en el Congrés i que Mónica Oltra ha de ser presidenta de la Generalitat “per a tindre una gestió com cal en el tema de la mobilitat sostenible, per exemple en una ciutat com València, on tenim un problema amb la quantitat de gent que entra i ix precisament per la manca de mobilitat metropolitana. En este assumpte també hi havia un acord per a rebre diners com reben Madrid, Barcelona o Canàries però seguim amb uns plantejaments irrisoris que ens porten a refermar-nos en la nostra reivindicació: no volem ser més que ningú però tampoc els últims de la cua”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =