25n
25N
25N

Oltra crida a la "responsabilitat" davant les festes clandestines organitzades per "empresaris sense escrúpols"

Oltra crida a la "responsabilitat" davant les festes clandestines organitzades per "empresaris sense escrúpols"
12/12/2020 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha cridat a la “responsabilitat” davant l’organització de festes clandestines en plena pandèmia per part d'”empresaris sense escrúpols i deshumanitzats que l’única cosa que volen és guanyar diners i no els preocupa la salut i la vida dels altres”.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans durant l’acte inaugural de l’assemblea general extraordinària del Consell Valencià de la Joventut, preguntada per la informació avançada aquest divendres per À Punt sobre la celebració de festes clandestines publicitades a través de xarxes socials en domicilis i locals privats.

La consellera ha mostrat el seu rebuig davant aquestes iniciatives que ha atribuït a “empresaris sense escrúpols per empresaris que l’única cosa que volen és guanyar diners i no els preocupa la salut i la vida dels altres i, per tant, amb una càrrega intolerable d’insolidaritat” que es “ha de combatre des de la llei.

Ha advocat per les “sancions a eixos empresaris sense escrúpols i deshumanitzats” al mateix temps que ha fet “una crida a la responsabilitat de la societat en totes les etapes d’edat”.

Oltra ha apuntat que “estem veient la llum al final del túnel” gràcies a la vacuna, però “hem d’aguantar una mica més”. “No ens podem permetre una tercera ona de contagis i, sobretot, de cara a aquestes festes el que hem de transmetre és que no podem abaixar la guàrdia. El virus és ací, està generant molt dolor, moltes pèrdues humanes i tots en aquest moment som la vacuna amb la nostra acció responsable”, ha insistit.

Així, Oltra s’ha referit a la jornada organitzada pel Consell Valencià de la Joventut per a ressaltar a la “joventut responsable” i “participativa que dedica el seu temps, que és el més valuós que tenim, a millorar la vida del seu entorn des dels valors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =