25n
25N
25N

Oltra ha rebut a les víctimes agredides pels ultres d'extrema dreta durant la manifestació del 9 d'octubre

Oltra ha rebut a les víctimes agredides pels ultres d'extrema dreta durant la manifestació del 9 d'octubre
02/11/2017 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha rebut les víctimes “brutalment agredides” per “ultres d’extrema dreta, pel feixisme organitzat” durant la manifestació del passat 9 d’Octubre a València.

Oltra ha informat que, en aquesta reunió, “hem volgut escoltar de primera mà el seu testimoni; entre altres, el d’un xic que va ser agredit simplement per anar de la mà d’un altre xic”.

La vicepresidenta ha destacat la importància de que les víctimes “puguen expressar el que els ha passat, per a detectar que açò no és un moviment aïllat, sinó que és un exemple que l’extrema dreta i el feixisme s’està organitzant per a atacar la diversitat”.

“Enfront d’aquesta situació, -ha manifestat Oltra- els poders públics, i en aquest cas la Generalitat, ens comprometem amb una societat plural, diversa, on la gent té dret a pensar el que vulga, a voler com vulga i a expressar-se de la manera que considere oportuna, sense que ningú li agredisca ni li pertorbe per açò”.

En aquest sentit, ha apel·lat a la unitat de la societat democràtica enfront d’aquests fenòmens, i ha assenyalat que estem en una Europa Occidental “on l’extrema dreta està avançant alarmantment també a nivell polític i electoral, d’ací la necessitat que tant les institucions com els partits polítics democràtics se situen enfront dels violents”.

“Ací hi ha una societat democràtica on tothom cap. I el que no cap són els feixismes i aquells que encoratgen i donen ales al feixisme”, ha puntualitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + dinou =