25n
25N
25N

Oltra destaca la xarxa d'albergs juvenils de la Comunitat Valenciana "com una de les més potents d'Europa"

Oltra destaca la xarxa d'albergs juvenils de la Comunitat Valenciana "com una de les més potents d'Europa"
01/10/2019 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha destacat la xarxa d’albergs juvenils de la Comunitat Valenciana “com una de les més potents d’Europa”, durant la inauguració de la trobada de gerents de Hostelling International CEO Meeting que s’està celebrant en l’alberg juvenil La Florida de l’IVAJ a Alacant.

La vicepresidenta ha valorat l’elecció d’Alacant per a acollir aquesta trobada “d’alt nivell en l’àmbit del alberguisme internacional, en el qual s’estableix l’estratègia i les idees força per a la pròxima temporada de les 70 associacions que conflueixen en la Xarxa Mundial d’albergs”.

Així mateix, Oltra ha destacat la presència “per primera vegada” d’un membre espanyol dins de la directiva d’aquesta associació internacional, i ha celebrat que la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils haja triat dels seus més de 300 instal·lacions a l’alberg La Florida com a marc d’aquesta trobada “perquè permet donar a conéixer aquestes instal·lacions de l’IVAJ a nivell internacional”.

Per a la vicepresidenta, la pertinença dels albergs de la Comunitat Valenciana a REAJ i a Hostelling International “brinda oportunitats tant des del punt de vista turístic com cultural, mediambiental o per a treballar la inclusió”.

La vicepresidenta s’ha referit també a l’aspecte econòmic del sector dels albergs com “un motor econòmic a nivell mundial”, ja que Hostelling International posa a la disposició dels seus socis més de 4.000 albergs en 90 països de tot el món, amb més de quatre milions d’alberguistes i 40 milions de pernoctacions.

16 albergs en la Comunitat

La Comunitat compta amb 16 albergs juvenils repartits per tot el territori a Alacant, Benicarló, Benicàssim, Biar, Calp, Castelló, Moraira-Teulada, dos a Sant Vicent del Raspeig, Piles, Venta del Moro i, cinc, a la ciutat de València, ha informat.

Des de l’IVAJ es posen les instal·lacions al servei de les associacions juvenils i de les entitats socials a través de programes d’oferta concertada, camps de voluntariat, reunions de corresponsals juvenils, cursos d’Erasmus+, intercanvis amb altres comunitats autònomes i internacionals, la campanya d’activitats nàutiques A la Mar o per al desenvolupament d’accions culturals i d’oci educatiu.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =

CCCC