25n
25N
25N

Oltra destaca a les empreses socials en la inserció laboral i social de dones en risc d'exclusió

Oltra destaca a les empreses socials en la inserció laboral i social de dones en risc d'exclusió
06/02/2019 -

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha destacat el treball per a “afavorir la inserció social i laboral de dones en risc d’exclusió” d’empreses de caràcter social com A Puntadas situada a Elx (Alacant), dedicada a la fabricació de productes tèxtils industrials.

Oltra ha recorregut les instal·lacions d’aqueixa planta de la qual ha ressaltat es tracta d’un exemple de “responsabilitat social, ambiental i econòmica” que té com a objectiu convertir-se en una empresa de referència d’un nou model empresarial sostenible, rendible i eficient, detalla la Generalitat en un comunicat.

Entre les condicions que impulsa aquesta empresa, destaca que almenys el 50% de la plantilla ha d’estar composta per dones en situació d’exclusió social. Actualment compta amb 13 treballadores i més de 300 han passat pel seu centre de formació.

La fàbrica està especialitzada en el disseny i fabricació d’uniformes laborals, uniformes escolars, equipaments esportius, samarretes publicitàries, borses tèxtils personalitzades, tèxtil d’hostaleria o regals d’empresa.

Per això, Oltra ha convidat a “les administracions públiques, entitats del tercer sector i empreses que necessiten productes tèxtils industrials a conéixer el projecte que desenvolupa A Puntadas, que ofereix no solament productes de qualitat, sinó que és, a més, una empresa socialment responsable”, la qual cosa li dóna un valor afegit essencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

bombers
bombers