25n
25N
25N

Oltra descarta ERTO en el sector públic i diu que tots els funcionaris treballen "d'una manera o una altra"

Oltra descarta ERTO en el sector públic i diu que tots els funcionaris treballen "d'una manera o una altra"
20/03/2020 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat que no es pot donar una xifra concreta de quants funcionaris de la Generalitat estan teletreballant i quants acudeixen presencialment, encara que sí que ha apuntat que tot el personal està treballant “d’una manera o una altra” i ha descartat que es puga plantejar un ERTO en empreses públiques: “La gent està fent les seues funcions d’una manera o una altra”.

Així s’ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per la xifra de funcionaris que estan fent el seu treball des de casa i si es planteja un expedient de regulació temporal d’ocupació en l’administració o les seues empreses públiques.

“Tot el personal està treballant, aquells que poden treballar des de casa telemàticament o emportant-se expedients l’estan fent. Els que necessàriament tenen un treball presencial el fan, s’han establit torns diferenciats, de manera que les mateixes persones sempre formen part d’un mateix torn, és una mesura bàsica perquè si et cau dolent un equip, et queda l’altre”, ah dit.

Ha subratllat que hi ha un treball presencial imprescindible en àmbits com el sanitari, sociosanitari o el social, amb la dependència o la renda valenciana d’inclusió, entre altres prestacions econòmiques. “Els que poden estan treballant telemàticament i els que no, presencialment, perquè hem d’assegurar que a fi de mes arriben les ajudes a les persones”, ha incidit, i “hi ha serveis que, òbviament, tenen una peremptorietat més gran que una altra”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + un =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell