caixa popular

Oltra, sobre la denúncia del PP: "És demencial"

Els contractes menors són totalment legals, segons la vicepresidenta, que acusa al PP de fer una “campanya a la desesperada per a tapar la seua pròpia corrupció”

Oltra, sobre la denúncia del PP: "És demencial"
16/02/2018 -

“No per a donar-li-ho als amiguitos“, ha dit la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, respecte al presumpte fraccionament de contractes en diverses conselleries denunciat pel PP. Ha remarcat que això “és el que es feia en les contractacions que s’han denunciat i que està investigant la justícia”, en relació als casos que afecten el Partit Popular.

La portaveu ha qualificat la denúncia de “demencial” perquè un dels proveïdors pertany a un regidor del mateix PP. I aquest regidor ja ha anunciat, en paraules de la vicepresidenta, que “ací no hi ha ni trampa ni cartó”.

Els aclariments sobre els contractes

Oltra ha aclarit que aquests contractes menors són totalment legals perquè es fan mentre s’elabora una contractació major per a “poder donar un servei essencial” i “no per a donar-li-ho als amiguitos“. I en efecte, ací es troba el quid de la qüestió.

S’incorre en il·legalitat quan aquests contractes menors, que sempre s’adjudiquen a dit, es resolen per a beneficiar a determinades empreses en detriment d’unes altres. No obstant això, en aquest cas l’objectiu, segons ha relatat la vicepresidenta, és totalment diferent: seguir oferint determinats serveis, com la neteja d’una residència, fins que ix la contractació major, “que pot tardar un any, any i mig…”. “Són coses molt diferents”, ha ressaltat.

La “campanya a la desesperada” del PP

A més, Oltra ha volgut deixar ben clar que, de forma “conscient o inconscient”, la denúncia “està plagada de falsedats, quan no d’errors”. D’una banda, s’assegura que els contractes no estan fiscalitzats, al que ha asseverat que “totes les contractacions han passat per la Intervenció General”. I d’altra banda, la denúncia no suma bé els conceptes.

No tenim res que amagar“, ha assenyalat Mónica Oltra en afegir que el Partit Popular ha usat la informació que “aquest Govern li ha donat”, com a mostra de transparència. Per tot, la portaveu ha acusat al Partit Popular de “fer una campanya a la desesperada per a tapar la seua pròpia corrupció i per a desviar l’atenció”.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018