25n
25N
25N

Oltra defensa els recursos públics per a les famílies i critica el "màrqueting efímer" sobre la factura de la llum

Oltra defensa els recursos públics per a les famílies i critica el "màrqueting efímer" sobre la factura de la llum
11/06/2021 -

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha defensat les ajudes públiques “de cada dia” que atorga la Generalitat a les famílies i ha criticat el “màrqueting efímer en la trona de les Corts aprofitant que està la factura de la llum en el candeler”.

Així s’ha pronunciat la també consellera d’Igualtat en la roda de premsa posterior al Ple del Consell en ser preguntada per la proposta de la síndica del PP, Eva Ortiz, de posar un pla d’ajudes després del canvi en la facturació de l’electricitat.

En aquest sentit, Oltra ha defensat l’increment de les partides per a recursos públics, com la Renda Garantida de Ciutadania, que ha passat de 29 milions en 2015 a 255 en 2021, així com la Renda Valenciana d’Inclusió que es va posar en marxa en 2018. “El canvi ha sigut molt substancial”, ha assegurat

De fet, ha incidit en què precisament la Renda Valenciana d’Inclusió està pensada perquè “ningú haja de triar entre omplir la nevera o medicar-se com passava amb el Govern del PP”, i ha remarcat que també es compensa el copagament farmacèutic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =