25n
25N
25N

Oltra defensa la fortalesa del mestissatge: "És com el ganxet, no pots llevar un punt perquè es desfà el jersei"

Oltra defensa la fortalesa del mestissatge: "És com el ganxet, no pots llevar un punt perquè es desfà el jersei"
17/07/2020 -

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha defensat la fortalesa actual del mestissatge en el si del Consell i ha afirmat que és “com el ganxet, no pots llevar un punt perquè se’t desfà tot el jersei”.

Així ho ha indicat en una entrevista concedida a Europa Press en ser preguntada sobre si sent que els càrrecs de Compromís han quedat en un segon pla durant l’estat d’alarma per la pandèmia de Covid-19, havent sigut els socialistes les cares més visibles durant el confinament.

“Nosaltres hem estat treballant. Que potser no se li ha donat bombo i platet, és possible. Ens hem centrat més a tirar el treball avant”, ha indicat.

Davant la pregunta de com resumiria el primer any d’aquest Botànic 2, Oltra creu que la paraula més adequada seria resiliència: “Això ens ha fet més resilients”. I també sembla “l’any de les set plagues bíbliques”, després de dos importants temporals i la pandèmia.

Precisament la crisi sanitària obliga a revisar el pacte subscrit a Alacant i Oltra entén que la comissió de seguiment del Botànic 2 ha de reunir-se “abans del mes d’agost” perquè quan es va signar aqueix acord “ningú podia preveure que un any després ens anàvem a veure en una pandèmia, que passa una vegada cada segle”.

Així, cal “adaptar aqueix full de ruta a la realitat d’ara, que és molt diferent” a la que s’esperava fa un any, ha subratllat la vicepresidenta.

Respecte a si es poden dur a terme aqueixos canvis amb els pressupostos tal com estan, ha indicat que sí perquè, a més, ja s’han anat adaptant. També ha recordat que ja s’ha començat a treballar en l’elaboració dels comptes de 2021, que hauran de ser “expansives, socials, de reconstrucció del teixit productiu i de la indústria” en el sentit en què demanden les necessitats de les persones i la situació de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − nou =