25n
25N
25N

Oltra defensa decisions compartides en l'adopció de mesures: "És qüestió de com es treballa"

Oltra defensa decisions compartides en l'adopció de mesures: "És qüestió de com es treballa"
02/06/2021 -

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha defensat aquest dimecres el diàleg i la presa de decisions compartides en l’òrgan que correspon, la Mesa Interdepartamental, en l’adopció de mesures contra la covid, abans de fer-les públiques a la ciutadania.

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans en ser preguntada, després de la presentació de la imatge del Sistema Públic de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, per si està molesta amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, atés que es va assabentar “per la premsa” que el Consell preveu alçar el toc de queda el dilluns 7 de juny. Oltra va ironitzar en xarxes socials amb què així el govern valencià pot “estalviar-se reunions inútils perquè ja està tot decidit”.

No és qüestió de molèstia, és de com es treballa, de metodologia de treball i, en el meu cas, és una manera de cridar l’atenció sobre la manera de treballar, i més quan estem parlant de la gestió de la pandèmia”, ha apuntat la vicepresidenta, per a qui el primer és “estudiar els informes tècnics, de sanitaris i experts en la pandèmia, deliberar en l’òrgan que està creat per això, la Interdepartamental, i quan s’han deliberat i pres les decisions en funció d’eixes evidències científiques i sanitàries, llavors es fa públic”.

Entre altres coses, ha defensat “perquè si no, al final, també podem estar alçant expectatives o confonent als ciutadans”. Per aquest motiu, ha insistit: “Crec que la seqüència millor és aquesta: analitzar tècnicament la qüestió, adoptar la decisió en l’òrgan creat i fer públiques les mesures que regiran a partir del 7 de juny”.

Al seu judici, “aquesta és la meua manera d’entendre-ho, a través de les deliberacions el diàleg i les decisions compartides com hem de fer el procés de presa de decisions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 1 =