25n
Orgull
Orgull

Oltra sobre el debat: "L'oposició, almenys inconscientment, assumeix que el Botànic té un recorregut molt llarg"

Oltra sobre el debat: "L'oposició, almenys inconscientment, assumeix que el Botànic té un recorregut molt llarg"
12/09/2018 -

La vicepresidenta de la Generalitat i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha valorat de forma positiva el Debat de Política General celebrat aquest dimarts i ha assegurat que “la pròpia oposició, almenys inconscientment, té assumit que el Govern del Botànic té un recorregut molt llarg”.

Així ho ha manifestat aquest dimecres, després de reunir-se amb el secretari general de Comissions Obreres (CCOO), Arturo Leon, preguntada pels mitjans sobre la seua valoració del debat i en al·lusió al lapsus que va patir la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que en la seua intervenció va afirmar que “en vuit anys, quan hi haja un canvi de govern, la primera mesura serà derogar totes les lleis que suposen una catalanització de la societat valenciana”. La confusió de Bonig, que es referia a vuit mesos, va provocar l’aplaudiment de la bancada del Botànic.

“Vam poder assistir a com l’oposició és conscient, o així ho van expressar ja siga a través d’un acte inconscient, que el canvi de govern es produirà d’ací a vuit anys, amb el que la pròpia oposició, almenys inconscientment, té assumit que el Govern del Botànic té un recorregut molt llarg”, ha destacat Oltra.

A més, la també consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha ressaltat que el Consell va deixar “molt clar que, en aquest moment, la vida de la gent a la Comunitat està millor que fa tres anys, i que la pròpia Comunitat també aquesta millor que fa tres anys”.

Sota aquesta premissa, ha assegurat que “quan les mesures d’un govern milloren la vida de la gent aqueix govern perdura en el temps”. “Aqueix és el resum, molt sintèticament, que jo faria del debat, on ja s’estan projectant les polítiques de la legislatura que ve”, ha subratllat.

Sobre aquest punt, ha subratllat que la pròxima legislatura “serà molt més botànica”, perquè les mesures adoptades durant el primer mandat del Govern del Botànic s’han correspost a “la fase de desenrunar tota la ruïna que va deixar el PP”.

Oltra ha assenyalat que “en la legislatura que ve quedaran serrells però no serà el principal”, per la qual cosa l’Executiu autonòmic “ho tindrà més fàcil i podrà governar més sobre bases més sòlides”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =