25n
25N
25N

Oltra critica l'absència de Bonig i Cantó en la compareixença de Barceló: "No estan els que l'han demanada"

Oltra critica l'absència de Bonig i Cantó en la compareixença de Barceló: "No estan els que l'han demanada"
04/09/2020 -

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha criticat aquest divendres que l’oposició sol·licite la compareixença a Les Corts dels consellers per a donar explicacions sobre la pandèmia i quan compareixen no assistisquen. Així, ha lamentat que la ‘popular’ Isabel Bonig i Toni Cantó (Cs) no hagen sigut presents aquest divendres en la dació de comptes de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, davant el parlament autonòmic: “Els qui no estan són els que han demanat la compareixença”.

“La consellera de Sanitat és allí per a parlar de tots els temes: emergència sanitària, de les infeccions, de les actuacions de les residències, de tot; però els qui no estan són els que han demanat la compareixença”, ha assegurat i ha recalcat que quan la criden anirà a explicar “el que ses senyories vulguen saber, si és que venen”.

Oltra s’ha expressat així, a preguntes dels mitjans en la roda de premsa posterior al ple del Consell, davant el fet que es va rebutjar la compareixença de la consellera i del conseller d’Educació, Vicent Marzà. Sobre aquest tema, ha dit que es va deure a un “problema tècnic” en fer la petició conjunta: “Que la separen si volen”. “A mi quan em criden aniré”, ha sostingut.

No obstant això, s’ha dirigit als qui havien demanat la compareixença dels consellers i ha al·legat que mentre hui Ana Barceló donava explicacions, “el senyor Toni Cantó (Cs) no estava ni se li esperava”, perquè “igual continua rescatant a gent a la platja”.

Així mateix, ha assenyalat que “la senyora Isabel Bonig i Eva Ortiz estan a Galícia en la presa de possessió del senyor Alberto Núñez Feijoo; més lluny no han pogut anar-se’n”, i ha criticat: “Tanta compareixença, tant de control del Govern i quan anem no venen”.

Per això, ha comentat que quan es fa una petició “el primer que un ha de tindre és ganes de substanciar-la”. “No estan tan interessats a saber com està el tema”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =