25n
25N
25N

Oltra crea el servei centralitzat i continu de manteniment i millora dels centres d'igualtat

Aquest servei podrà resoldre “qualsevol incidència que es presente”

Oltra crea el servei centralitzat i continu de manteniment i millora dels centres d'igualtat
30/01/2021 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, baix la titular de Compromís, Mónica Oltra, ha decidit crear un servei centralitzat i continu de manteniment i millora tant de les instal·lacions com de l’equipament dels centres públics de la seua xarxa, que inclourà en la contractació per a desenvolupar aquestes labors a persones pertanyents a col·lectius vulnerables.

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, ha explicat que es tracta d’una iniciativa d’Igualtat perquè els centres compten amb un servei centralitzat que puga resoldre “qualsevol incidència que es presente”, com a trencaments o problemes amb les instal·lacions, “i que oferisca tranquil·litat als centres sabent que compten amb un equip d’assistència al qual poden recórrer en qualsevol moment que el necessiten”.

Enric Juan ha assenyalat que es tracta de “la primera vegada” que s’aborda un contracte d’aquestes característiques per als centres públics dependents de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que, a més, contempla un servei d’incidències “les 24 hores del dia”, segons recull la Generalitat en un comunicat.

Per a la posada en marxa d’aquest servei està prevista la contractació de fins a 84 professionals, dels quals almenys un terç seran persones de col·lectius especialment vulnerables o que tenen més dificultats a l’hora d’accedir a un lloc de treball.

El director general ha assenyalat que l’empresa adjudicatària d’aquest contracte farà informes i auditories de tots els centres, amb propostes per a optimitzar l’eficiència energètica o de qualsevol altra instal·lació que consideren que necessita millores.

Amb el desplegament d’equips tècnics, ha indicat Enric Juan, es podrà “mantenir els centres en un estat de conservació i confort òptim per a garantir el benestar de les persones residents”.

Així mateix, el director general d’Infraestructures de Serveis Socials ha destacat l’important “impacte social positiu” que tindrà aquesta iniciativa, ja que entre els criteris de valoració per a l’adjudicació “es puntua la contractació per part de l’empresa de joves extutelats de la Generalitat”.

A més, els lots corresponents a la jardineria es reservaran “per a empreses d’inserció o centres especials d’ocupació per a persones amb diversitat funcional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =